DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Mobil kármentő tálcák a DENIOS-tól

Mobil kármentő tálcák a DENIOS-tól minden veszélyességi osztályba tartozó víz- és környezetveszélyes vagy gyúlékony folyadék biztonságos tárolására és szállítására. Az elektromosan vezető műanyagból vagy poliamidból készült, tolófogantyús és műanyag görgős kármentő tálcák veszélyes anyagok belső szállítására alkalmasak a felhasználási hely és a tárolóhely között.

Mobil kármentő tálcák acélból, több mint 200 literes űrtartalommal

Mobil kármentő tálcák acélból 1 vagy 2 hordóhoz, 200 literes és nagyobb űrtartalommal. A DENIOS acéllemezből készült mobil kármentő tálcái 200 literes hordók tárolására, lefejtésére és szállítására alkalmasak gyúlékony folyadékokkal és minden vízveszélyességi osztályba tartozó anyaggal, például olajokkal és festékekkel.

Mobil kármentő tálcák acélból, több mint 60 literes űrtartalommal

Mobil kármentő tálcák acélból 1 vagy 2 hordóhoz, 60 literes vagy annál nagyobb űrtartalommal. A DENIOS acéllemezből hegesztett mobil mobil kármentő tálcái ideálisak 60 literes hordók tárolására, lefejtésére és szállítására gyúlékony folyadékokkal és minden vízveszélyességi osztályba tartozó anyaggal, például olajokkal és festékekkel.

Mobil kármentő tálcák műanyagból (PE), több mint 200 literes űrtartalommal

Műanyagból (PE) készült mobil kármentő tálcák 200 literes vagy annál nagyobb űrtartalommal. A DENIOS korróziómentes polietilénből (PE) készült mobil mobil kármentő tálcái alkalmasak agresszív vegyszereket, például savakat vagy lúgokat tartalmazó hordók tárolására, lefejtésére és szállítására.

Mobil kiskanna kármentő tálcák és szállítókocsik kármentővel

Mobil kiskanna kármentő tálcák műanyagból (PE) és robusztus acél szállítókocsik műanyagból (PE) készült kármentővel az agresszív vegyszerek, például savak vagy lúgok tárolására, lefejtésére és szállítására. Az egyenletesen futó fix és beálló görgők leegyszerűsítik a szállítást és biztonságos közlekedést biztosítanak szűk helyeken és átjárókban.

Tartozékok kármentő tálcákhoz

Tolófogantyúk és rakományrögzítő készletek műanyag és acél kármentő tálcákhoz.

Kármentő tálcákhoz kapcsolódó tudnivalók

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00