DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Lítium-ion akkumulátorok - szállítási és tárolási termékek

A lítium-ion akkumulátorokkal való megfelelő bánásmód elengedhetetlen a lítium-ion akkumulátorok kezelése során fellépő lehetséges veszélyek korlátozása, valamint a mélykisülés, a károsodás és a lítium-ion akkumulátorok esetleges felrobbanásának megelőzése érdekében. Kínálatunkban számos terméket talál a lítium-ion akkumulátorok biztonságos szállítására és tárolására.

Töltő szekrények lítium-ion akkumulátorokhoz

A modern energiatároló eszközök biztonságos tárolására a 90 perces tűzvédelemmel ellátott lítium-ion töltőszekrények lítium-ion akkumulátorok egyidejű tárolására és töltésére is lehetőséget kínálnak.

A tudás kiegészítése
DENIOS Hírlevél
  • Szakértői tippek és hasznos információk.

  • Ajánlataink és akcióinkról.

  • Rendszeresen új utasítások és felhasználói videók.

Tárolószekrények lítium-ion akkumulátorokhoz

Tárolószekrények kívülről befelé 90 perces tűzvédelemmel a lítium-ion akkumulátorok és elemek biztonságos és passzív tárolására. További tárolási lehetőségekért tekintse meg lítium-ion szekrények kategóriánkat.

Pyrobubbles® lítium-ion akkumulátorok tárolására

A Pyrobubbles® töltőanyagként használható lítium-ion akkumulátorok és elemek tárolására és szállítására az UN 3480 és UN 3090 szerint. Elsősorban nem gyúlékony szilícium-dioxidból állnak, felszívják az elektrolitokat, alacsony a hővezető képességük és elektromosan szigetelnek.

Műanyag szállítódobozok

Műanyag szállítódobozok működő és hibás lítium-ion akkumulátorok biztonságos szállításához. Alkalmas e-bike akkumulátorokhoz, elektromos kéziszerszámokhoz, laptop és mobil akkumulátorokhoz, autó akkumulátorokhoz, e-járművek akkumulátoraihoz stb.

Szállítódobozok nemesacélból és alumíniumból

Kiváló minőségű nemesacélból és alumíniumból készült, nagy stabilitású speciális tartályok sérült, hibás vagy szállításkor nem biztonságos lítium-ion akkumulátorokhoz és elemekhez. További szállítódobozokat a tárolódádák lítium-ion akkumulátorokhoz kategóriában talál.

Tűzvédelmi raktárkonténerek lítium-ion akkumulátorokhoz

A lítium-ion akkumulátorok tárolásának optimális helymegoldása a DENIOS-tól származik. Több mint 30 éve szakértők vagyunk a veszélyes áruk biztonságos tárolásában. Tűzvédelmi tároló- és teszthelyiségeink megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Szívesen adunk tanácsot és elkészítjük az Ön egyedi megoldását.

Az Ön igényeire szabva

Valami különlegeset keres?

Egyedi igényekre is készítünk megoldásokat.<br>
Gyakorlati példákat a DENIOS <br>
magazinban talál.

További bejegyzések lítium-akkumulátorokhoz

Termékvilág

Lítium-akkumulátorok: Zárja be a rizikót!

A lítium akkumulátorok kezelése veszélyt jelenthet. Függetlenül attól, hogy egyenként, kisebb teljesítményű vagy nagy mennyiségű nagy teljesítményű akkumulátorokat szeretne biztonságosan tárolni, tölteni és szállítani, vagy stressztesztekhez egy helyiségre van szüksége: a DENIOS mindenre a megfelelő megoldást kínálja.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium akkumulátorok töltése: Ismeri a gondoskodási kötelezettségét?

Tudja meg, milyen gondossági kötelezettségeket kell feltétlenül betartania a lítium akkumulátorok töltése során, hogy növelje cége biztonságát és elkerülje a szükségtelen bonyodalmakat biztosítási káresemény esetén.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium-ion akkumulátor - működése, veszélyei, tárolása és szállítása

A lítium-ion akkumulátorok mindenütt jelen vannak - áramot szolgáltatnak okostelefonokhoz, számítógépekhez, akkus csavarhúzókhoz, robotfűnyírókhoz, e-kerékpárokhoz és autókhoz. A lítium-akkumulátorok néha hatalmas energiákat tárolnak kis helyen. Ebben a bejegyzésben mindent megtalál, amit a lítium-ion akkumulátorokról tudni kell.

Továbbolvasás
Esettanulmány

E-mobilitás: elektromos jármű akkumulátorok és lítium akkumulátorcellák biztonságos tárolása

A DENIOS egy raktárhelyiség kialakítására kapott megbízást a lítium elektromos jármű akkumulátorok és lítium akkumulátorcellák számára az autóipar elektromos és elektronikai fejlesztése céljából. A kültéren telepített rendszer általános építésügyi hatósági engedélyt, 90 perces kívül-belül tűzvédelmet és ügyfélspecifikus berendezéseket kínál.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Akkumulátor tesztlabor a Phoenix Testlabnál

A Phoenix Testlab a Phoenix Contact Group vállalata. A DENIOS egy rendszert gyártott a lítium-ion akkumulátorok tesztelésére, amely öt különböző vizsgálati körülményt tudott szimulálni. A tűzvédelmi rendszer biztosította a munkavállalók védelmét, és hatékonyan tervezte meg a teljes folyamatláncot.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Dekontaminációs helyiség a Müncheni Műszaki Egyetem számára

A müncheni Műszaki Egyetemnek olyan dekontaminációs helyiségre volt szüksége, amelyben felületesen szennyezett eszközöket és alkatrészeket lehetett tisztítani. A DENIOS House-in-House-rendszerként dekontaminációs konténert biztosított, hogy a munkavállalók biztonságosan végezhessék munkályukat.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 11 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00