DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Lítium-ion akkumulátorok - szállítási és tárolási termékek

A lítium-ion akkumulátorokkal való megfelelő bánásmód elengedhetetlen a lítium-ion akkumulátorok kezelése során fellépő lehetséges veszélyek korlátozása, valamint a mélykisülés, a károsodás és a lítium-ion akkumulátorok esetleges felrobbanásának megelőzése érdekében. Kínálatunkban számos terméket talál a lítium-ion akkumulátorok biztonságos szállítására és tárolására.

Töltő szekrények lítium-ion akkumulátorokhoz

A modern energiatároló eszközök biztonságos tárolására a 90 perces tűzvédelemmel ellátott lítium-ion töltőszekrények lítium-ion akkumulátorok egyidejű tárolására és töltésére is lehetőséget kínálnak.

Új hírlevél feliratkozóknak
10% kedvezmény

A következő online rendelésre vonatkozik, más kedvezménnyel vagy akciós árral nem vonható össze.

Tárolószekrények lítium-ion akkumulátorokhoz

Tárolószekrények kívülről befelé 90 perces tűzvédelemmel a lítium-ion akkumulátorok és elemek biztonságos és passzív tárolására. További tárolási lehetőségekért tekintse meg lítium-ion szekrények kategóriánkat.

Pyrobubbles® lítium-ion akkumulátorok tárolására

A Pyrobubbles® töltőanyagként használható lítium-ion akkumulátorok és elemek tárolására és szállítására az UN 3480 és UN 3090 szerint. Elsősorban nem gyúlékony szilícium-dioxidból állnak, felszívják az elektrolitokat, alacsony a hővezető képességük és elektromosan szigetelnek.

Műanyag szállítódobozok

Műanyag szállítódobozok működő és hibás lítium-ion akkumulátorok biztonságos szállításához. Alkalmas e-bike akkumulátorokhoz, elektromos kéziszerszámokhoz, laptop és mobil akkumulátorokhoz, autó akkumulátorokhoz, e-járművek akkumulátoraihoz stb.

Szállítódobozok nemesacélból és alumíniumból

Kiváló minőségű nemesacélból és alumíniumból készült, nagy stabilitású speciális tartályok sérült, hibás vagy szállításkor nem biztonságos lítium-ion akkumulátorokhoz és elemekhez. További szállítódobozokat a tárolódádák lítium-ion akkumulátorokhoz kategóriában talál.

Tűzvédelmi raktárkonténerek lítium-ion akkumulátorokhoz

A lítium-ion akkumulátorok tárolásának optimális helymegoldása a DENIOS-tól származik. Több mint 30 éve szakértők vagyunk a veszélyes áruk biztonságos tárolásában. Tűzvédelmi tároló- és teszthelyiségeink megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Szívesen adunk tanácsot és elkészítjük az Ön egyedi megoldását.

Az Ön igényeire szabva

Valami különlegeset keres?

Egyedi igényekre is készítünk megoldásokat.<br>
Gyakorlati példákat a DENIOS <br>
magazinban talál.

További bejegyzések lítium-akkumulátorokhoz

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00