DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Megbízhatósági ígéretünk a DENSORB® felitató anyagokhoz

Szolgáltatásbiztonság

Mindig elegendő mennyiségű DENSORB® termék van raktáron, így a felitató anyagokat bármikor újra megrendelheti. A DENIOS a DENSORB® felitató anyagokat közvetlenül értékesíti, az árut a vállalat saját raktárában, a kelet-vesztfáliai telephelyén tartja raktáron. Ezenkívül a praktikus DENSORB® vészhelyzeti készleteket nagyrészt saját gyártóüzemünkben gyártjuk és tároljuk. Így a DENIOS nemcsak a legnagyobb termékválasztékot garantálja Önnek, hanem a maximális biztonságot is a DENSORB® felitató anyagok elérhetőségében és szállítási megbízhatóságában.

Rövid szállítási határidő

Ha gyorsabban kell felitató anyagot rendelnie, a DENIOS-ra támaszkodhat: Minden DENSORB® terméket saját raktárunkból szállítunk. A különösen népszerű DENSORB® slágertermékek gyors utánpótlása érdekében kibővítettük a kiszállítás feldolgozását is. Mostantól Ön is élvezheti új, gyors szállítási programunk előnyeit: ha 12 óráig rendel, a szállítmány még aznap útnak indul. DENIOS felitató anyag szállítmánya megbízhatóan, legfeljebb 3-4 munkanapon belül eljut Önhöz.

Legnagyobb termékválaszték

A DENIOS-nál minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő DENSORB® felitató anyagot – sokféle kivitelben, a folyadéktípusokhoz, mennyiségekhez és felhasználási helyekhez szabva. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, például még fenntarthatóbb termékekkel. DENSORB® vészhelyzeti készleteink házon belüli gyártása és felszerelése lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk az Ön egyedi igényeinek: kérésre egyedileg összeállítjuk a DENSORB® vészhelyzeti készletét, vagy ellátjuk a tartályt az Ön logójával.

Állandóan magas minőség

A DENIOS Advanced Capillarity Technology-val rendelkező nedvszívó DENSORB® felitató anyagai egyedülálló abszorpciós képességükkel, cseppállóságukkal és tartósságukkal lenyűgözőek. A DENIOS feltétel nélküli csúcsminőségű DENSORB® termékeket szállít Önnek – és ezt már több mint 20 éve. Ezt az állítást a jövőben is fenntartjuk. Minőségi ígéretünk: A gazdaságilag nehéz időkben is számíthat a DENSORB® felitató anyagok szokásos kiváló minőségére. Nincs rejtett áremelkedés a súly vagy méret miatt.

Betekintés a DENSORB® raktárunkba

Saját raktárunk a vállalat kelet-vesztfáliai telephelyén lehetővé teszi számunkra, hogy mindig elegendő mennyiségű DENSORB® felitató anyagot tartsunk az Ön számára. Ez azt is lehetővé teszi, hogy vonzó mennyiségi kedvezményeket kínáljunk. Érdekli? Mondja el nekünk a fogyasztási mennyiségét, és kérje tőlünk személyre szabott ajánlatát még ma! Kattintson ide a kapcsolatfelvételi űrlapért.

DENSORB® rendelése - extra gyors szállítás.

Folyamatosan optimalizáljuk a raktározási és komissiózási folyamatainkat, hogy biztosítsuk az Ön DENSORB® megrendelésének lehető leggyorsabb feldolgozását. A DENSORB® csúcsértékesítőink számára mostantól alapfelszereltségként kínáljuk gyors szállítási programunkat: 12 óráig megrendelve, még aznap kiszállítjuk. Tájékozódjon és használja ki most!

DENSORB® vészhelyzeti készletek - egyedileg felszerelve is kaphatók.

A legtöbb praktikus DENSORB® vészhelyzeti készletet saját gyártóüzemünkben gyártjuk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy reagáljunk az egyedi igényekre, és a készleteket az ügyfél igényei szerint állítsuk össze és szereljük fel. Érdekli egy egyedileg összeállított DENSORB® vészhelyzeti készlet? Szívesen adunk Önnek tanácsot.

Újdonság: DENSORB® gyors szállítási program

Mostantól még gyorsabban szállítjuk 50 DENSORB® slágertermékünket! Rendeljen déli 12 óráig, és még aznap elküldjük a szállítmányt. Így a lehető leggyorsabban feltöltheti felitató anyag készleteit a zökkenőmentes szivárgáskezelés érdekében.

DENSORB® univerzális felitató anyag gyors szállítási szolgáltatással

DENSORB® olajfelitató anyag gyors szállítási szolgáltatással

DENSORB® spaciális felitató anyag gyors szállítási szolgáltatással

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00