DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyes anyagok és vegyszerek tárolóhelyiségekben

1923 óta az Ecolab globális iparági szabványt állított fel az innováció és a gazdaságosság terén a professzionális tisztítás és fertőtlenítés, valamint a kapcsolódó szolgáltatások területén. A vállalat holisztikus higiéniai megoldásokat kínál, amelyek eredményesenés költséghatékonyan ötvözik a kémiát, a technológiát és a szolgáltatást az ipari és intézményi piacon, valamint az egészségügyi szektorban.

Kihívás és feladat

A megrendelő Ecolab ennek megfelelően nagy tárolókapacitást igényelt a legkülönfélébb veszélyes anyagok és vegyszerek tárolóhelyiségben történő, jogszabályi előírásoknak megfelelő tárolására. Ez magában foglalta agresszív és gyúlékony közegek (lobbanáspont < 55°) tárolását különböző kis tartályokban, nagy mennyiségben.

Megoldás

A tárolóhelyigény felmérése után kidolgozásra került a polcrendszerekben és a veszélyesanyag-tároló szekrényekben való tárolás koncepciója. Ezáltal lehetőség nyílt arra, hogy a teljes DENIOS termékcsalád gazdaságos sorozattermékeihez kapcsolódjunk vissza. Az átadás és az összeszerelés "éppen időben" a megrendelővel szorosan egyeztetve történt, mivel az új épület még készülőben volt. A csomagolási méreteket a meglévő feltételekhez kellett igazítani.

Eredmény és ügyfélelőnyök

A részletes ajánlat elkészítése után a rendelés a DENIOS-nál történt. A megrendelő lelkes volt a megvalósításért. A vásárló egyedileg, igényeire szabott tárolóberendezéseket kapott, melyeket továbbra is a teljes DENIOS kínálat gazdaságos sorozattermékeiből lehetett összeállítani. A jövedelmezőség és a hatékonyság kéz a kézben jár.

Hasonló termékek megtekintése

Tűzálló veszélyesanyag-tároló szekrények

A DENIOS tűzálló veszélyesanyag-tároló szekrények 90 perces tűzvédelemmel megfelelnek a tűzállóság legmagasabb követelményeinek, és engedélyezettek a veszélyes termékek munkahelyi tárolására.

A választékhoz

Veszélyesanyag-tároló állványok

Veszélyesanyag-tároló állványok széles választéka sokféle felhasználásra.

A választékhoz
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Cikk

Tűzálló veszélyesanyag-tároló szekrények karbantartása

A gyúlékony folyadékok munkahelyi tárolására az EN 14470-1 szigorú követelményeinek megfelelő tűzvédelmi szekrény szükséges. Ahhoz, hogy az Ön veszélyesanyag-tároló szekrénye hosszú távon is megfeleljen ezeknek a követelményeknek, rendszeres karbantartás szükséges, beleértve a tűzvédelmi műszaki használhatósági vizsgálatot is.

Továbbolvasás
Termékvilág

Lítium-akkumulátorok: Zárja be a rizikót!

A lítium akkumulátorok kezelése veszélyt jelenthet. Függetlenül attól, hogy egyenként, kisebb teljesítményű vagy nagy mennyiségű nagy teljesítményű akkumulátorokat szeretne biztonságosan tárolni, tölteni és szállítani, vagy stressztesztekhez egy helyiségre van szüksége: a DENIOS mindenre a megfelelő megoldást kínálja.

Továbbolvasás
Folyóirat

3 stratégia a veszélyes anyagok gazdaságos tárolására

Ismerje meg, hogyan érhet el nagyobb hozzáadott értéket a DENIOS veszélyesanyag-depóival, és hogyan valósítható meg a biztonsággal kapcsolatos tényezők mellett az optimális helykihasználás és a hatékony munkafolyamatok a veszélyes anyagok tárolása során.

Továbbolvasás
GYIK

IBC tartály- 16 kérdés IBC szakértőknek

Az IBC tartály ma az egyik leggyakrabban használt csomagolóeszköz az iparban és a kereskedelemben. IBC szakértőink most válaszolnak a 16 leggyakrabban feltett kérdésre a népszerű ömlesztett csomagolással kapcsolatban a nagy DENIOS IBC útmutatóban.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium akkumulátorok töltése: Ismeri a gondoskodási kötelezettségét?

Tudja meg, milyen gondossági kötelezettségeket kell feltétlenül betartania a lítium akkumulátorok töltése során, hogy növelje cége biztonságát és elkerülje a szükségtelen bonyodalmakat biztosítási káresemény esetén.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 64 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00