DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Mobil felitató anyag vészhelyzeti készletek: a veszélyesanyag-szivárgások gyors elhárítása mindenhol

A kiszivárgott veszélyes anyagok biztonságosan eltávolíthatók a DENSORB® felitató anyag vészhelyzeti készletével. Míg a raktárban nagy tárolókapacitású, helyhez kötött megoldásokra van szükség, a DENSORB® mobil vészhelyzeti készletei nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot kínálnak, például a különálló munkaterületek, gépek és létesítmények ellátásakor vagy a szolgálati járművek felszerelésekor.

A következőkben megtudhatja, hogy a mobil vészhelyzeti készlet a megfelelő megoldás-e az Ön számára, és hasznos szakértői tippeket kaphat a szivárgáskezeléshez.

Mi az a mobil vészhelyzeti készlet?

A DENSORB® felitató anyag vészhelyzeti készletei minden fontos komponenst tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a kiszivárgott veszélyes anyagok gyors és biztonságos eltakarítását. Ide tartoznak például a szivárgást felszívó tömlők és a szivárgást elnyelő nedvszívó kendők vagy granulátumok. A szükségesfelitató anyagokon kívül a DENSORB® sürgősségi készletek egyéb praktikus segédeszközöket is tartalmaznak, mint például védőszemüveget, védőkesztyűt, figyelmeztető táblákat és hulladékgyűjtő zacskókat a használt anyagokhoz. A felitató anyag vészhelyzeti készletek alkalmazásorientált sorrendben vannak csomagolva, hogy szivárgás esetén gyors és zökkenőmentes feldolgozást biztosítsanak.

A helyhez kötött vészhelyzeti készletekhez képest a mobil vészhelyzeti készletek általában kisebb, alkalmazásorientált kapacitással rendelkeznek. Kompakt, mobil tartályokban vagy táskában tárolják, ezért különösen helytakarékosan tárolhatók, vészhelyzetben pedig könnyen és gyorsan szállíthatók. A DENSORB® mobil vészhelyzeti készletei elérhetők például praktikus hordtáskákban, EUR rakásolható tárolókban, hordókban, összecsukható ládákban vagy mobil szállítókocsikban és gurulós kocsikban.

Milyen alkalmazásokhoz alkalmasak a mobil felitató anyag vészhelyzeti készletek?

A mobil vészhelyzeti készletek használatát a kockázatértékelés alapján kell meghatározni. Tegye fel magának a következő kérdéseket: Mely munkahelyek, gépek és rendszerek hajlamosak a szivárgásra? Mennyi kockázati terület van? Mekkora mennyiségű veszélyes anyagra lehet számítani ott szivárgás esetén? És milyen gyorsan kell elsősegélyt nyújtani vészhelyzetben? A mobil vészhelyzeti készletek a következő alkalmazásokban kínálnak előnyöket a helyhez kötött megoldásokhoz képest:

Különálló munkaállomások, gépek, létesítmények decentralizált ellátására

Ha a cég egyes szivárgásra hajlamos területein kell gyors elsősegélynyújtást biztosítani, a mobil vészhelyzeti készletek különösen helytakarékosan helyezhetők el a munkahterületen, gépeknél vagy létesítményeknél. A felitató anyagok vészhelyzetekben gyorsan rendelkezésre állnak, az alkalmazottak számára közvetlenül kéznél van a felitató anyag, és nem kell először a központi raktárba menniük. Lehetőség van mobil vészhelyzeti készletek fix központi pontokon történő elhelyezésére is. Innen gyorsan a felhasználás helyszínére szállíthatóak. A caddy-ban vagy szállítókocsiban található mobil DENSORB® vészhelyzeti készletek különösen alkalmasak erre az alkalmazásra.

Mindenhol, ahol kis tároló edényeket használnak

A mobil vészhelyzeti készletek kisebb tárolókapacitással rendelkeznek, mint a nagy, helyhez kötött megoldások. Különösen hatékonyak azokon a területeken is, ahol kisebb szivárgások várhatók. Például ott, ahol kis tároló edényeket, például palackokat, kannákat vagy kis hordókat használnak.

Mobil használatban

A mobil vészhelyzeti készletek ideálisak, ha felitató anyagokat szeretne magával vinni, például összeszerelési munkákhoz. Helytakarékosság érdekében a szervizjárműben vagy a szervizteherautóban tárolhatók. Könnyen és helytakarékosan szállíthatók más járművekben is, például targoncákon raktári munka közben vagy teherautókon.

Mit kell figyelembe venni mobil vészhelyzeti készletek használatakor?

Javasoljuk, hogy a vészhelyzeti felitató anyagokat mindig tartsa elkülönítve a fogyóeszközöktől, hogy a mindennapi tevékenységek során ne „fosztsák ki” őket. Praktikus: A DENSORB® mobil sürgősségi készleteit közvetlenül a megfelelő tárolóedényben szállítjuk, így könnyen megkülönböztethetők a fogyóeszközöktől.

Annak érdekében, hogy a felitató anyag vészhelyzetben gyorsan megtalálható legyen, a mobil vészhelyzeti készleteket a cég fix pontjain kell elhelyezni, és egyértelműen jelölni kell. A DENSORB® mobil vészhelyzeti készleteinek szállítási terjedelmében egy többnyelvű matricakészlet már szerepel.

A vészhelyzeti anyagok teljességét rendszeresen ellenőrizni kell. A gyors és egyszerű vizuális ellenőrzés érdekében számos DENSORB® vészhelyzeti készletünkhöz egy átlátszó tartályt választottunk. Annak érdekében, hogy mindig pótolhassa a használt sürgősségi anyagokat, szinte minden DENSORB® vészhelyzeti készlethez van megfelelő utántöltő készlet.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00