DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

A veszélyes anyagok decentralizált tárolásának előnyei

Szeretné tudni különösen nagy gyártóhelyek esetében, hogy a veszélyes anyagok decentralizált tárolása hatékonyabbá teheti-e az ingázást és a munkafolyamatokat? A napi rutinban minimalizálódnak-e a további kockázati helyzetek, és ezzel munkaidőt és pénzt takaríthat meg?

A „Hogyan tesz eleget a veszélyes anyagok tárolására vonatkozó alapvető és előírásoknak megfelelő követelményeknek a hatályos jogszabály szerint?” kérdés könnyen megválaszolható a biztonsági szekrényekkel (munkahelyiségeken belül) és a veszélyesanyag-depókkal (bel- és kültéren egyaránt).

Tehát röviden összegoglalva:

1. előny: Időmegtakarítás

2. előny: Minimális kockázat

3. előny: Pénzmegtakarítás!

A következőkben bemutatjuk a veszélyes anyagok decentralizált tárolásának megtakarítási lehetőségeit és előnyeit.

Így kifizetődő a veszélyes anyagok decentralizált tárolása...

Gondolkozott már azon, hogy a veszélyes anyagokat hatékonyabb központilag, egy helyen vagy decentralizáltan, a munkavégzés közelében tárolni? És ez a különbség hogyan jelenik meg a napi munkaidőben? Az alábbi napi rutinunk bemutatja

1. mely pontokon vesztegetjük el gyakran az értékes munkaidőt és

2. hogyan segíthet a veszélyesanyag-depóban és biztonsági szekrényekben történő decentralizált tárolás.

A veszélyes anyagok decentralizált, munkavégzéshez közeli tárolása nemcsak minimalizálja a kockázatokat a napi működés során, hanem segít elkerülni a felesleges ingázási időt és hatékonyabbá tenni a munkafolyamatokat. Képzelje csak el a helyzetet az Ön cégében: Milyen távolságot kell megtennie egy alkalmazottnak a munkavégzés helyétől a központi veszélyesanyag-raktárig és vissza? A napi szükségletekhez elengedhetetlen tároló edények megkeresése és összegyűjtése is eltarthat egy ideig. Veszélyes anyagok házon belüli szállítására a cég méretétől függően napi több percre is becsülhető.

Számítási példa

Ha egy munkavállalónak csak napi 6 percre van szüksége a veszélyes anyagok belső szállítására, akkor az év során sok idő halmozódik fel:

Szállítási idő:

  • naponta: 6 perc

  • hetente: 1/2 óra

  • havonta: 2 óra

  • évente: 3 munkanap

Kiszámítva egyetlen alkalmazott évente 3 munkanapot tölt a veszélyes anyagok A-ból B-be történő szállítására. És ritka, hogy csak egy alkalmazott foglalkozik vele a cégben. Az időigényes szállítási útvonalak jelentősen csökkenthetők veszélyesanyag-depó vagy biztonsági szekrény használatával - a munkaidő hatékonyabban használható fel, és pénzt takaríthat meg! A biztonsági szekrény vagy veszélyesanyag-depó beszerzési költségei gyorsan megtérülnek.

Vigyázat!

A szállítási útvonalak biztonság rovására történő spórolása is költséges lehet! Ha a veszélyes anyagokat nem megfelelően tárolják és kár keletkezik, kárigénye lejár. A társasági tagok személyesen felelősek minden anyagi kárért és személyi sérülésért. Emellett előre nem látható gyártási leállások is előfordulhatnak.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Tölt…
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00