DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szélesnyakú hordók és fedeles hordók

A DENIOS széles nyakú és fedeles hordói szilárd anyagok és paszták, valamint folyékony veszélyes anyagok tárolására alkalmasak. A jól záródó hordók alkalmasak vegyszerek biztonságos szállítására is.

Műanyag szélesnyakú hordók, 3,6-40 liter

A szélesnyakú műanyag hordók 3,6-40 liter térfogattal, ellenállnak a savaknak és lúgoknak, ideálisak szilárd anyagok, paszták és folyadékok tárolására. A stabil felépítésnek köszönhetően a polietilénből készült hordók biztonságosan egymásra rakhatók.

Műanyag szélesnyakú hordók, 42-150 literes térfogattal

Szélesnyakú, 40-150 literes műanyag hordók, amelyek ellenállnak a savaknak és lúgoknak, ideálisak szilárd anyagok, paszták és folyadékok tárolására. A stabil felépítésnek köszönhetően a polietilénből készült hordók biztonságosan egymásra rakhatók és helytakarékosak.

Szuperszélesnyakú hordók, 26-110 literes térfogattal

Szuperszélesnyakú műanyag hordók 26-110 literes térfogattal. A szélesnyakú, extra nagy nyílással rendelkező hordók savak és lúgok tárolására alkalmasak. A stabil felépítésnek köszönhetően a polietilénből készült hordók biztonságosan egymásra rakhatók és helytakarékosak.

Acél fedeles hordók, 60-212 liter térfogattal

Finom acéllemezből készült fedeles hordók UN-jóváhagyással, így bevizsgált csomagolóeszközként jóváhagyva veszélyes áruk szállítására. Alkalmas szilárd és folyékony árukhoz, például olajtermékekhez, festékekhez és lakkokhoz vagy ragasztókhoz.

Műanyag fedelű hordók, 30-220 liter térfogattal

30-220 literes fedeles műanyag hordók. A hordók UN-engedéllyel rendelkeznek, ezért alkalmasak tesztelt csomagololóeszközként veszélyes áruk szállítására.

Műanyag fedeles hordók, 30-220 liter, nyomáscsökkentő szeleppel

Műanyag fedeles hordók nyomáscsökkentő szeleppel, 30-220 literes térfogattal. A hordók UN-engedéllyel rendelkeznek, ezért alkalmasak tesztelt csomagolóeszközként veszélyes áruk szállítására.

Hordókhoz kapcsolódó tudnivalók

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00