DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Elektromos hordószivattyúk

Az elektromos hordószivattyúkat folyékony anyagok motoros szivattyúzására, valamint olajok, savak és lúgok lefejtésére és áttöltésére használják. Az elektromos szivattyúk élelmiszergyártáshoz, valamint gázolajhoz, fűtőolajhoz, AdBlue®-hoz vagy nagy sűrűségű közegekhez egyaránt alkalmasak. Más elektromos szivattyúkat is találhat webáruházunkban.

Akkumulátoros hordószivattyúk

Polivinilidén-fluoridból és rozsdamentes acélból (NIRO) készült, nagy teljesítményű akkumulátoros hordószivattyúk vegyszerek, olajok, lúgok, savak és más agresszív folyadékok vezeték nélküli szivattyúzásához.

Kézi működtetésű hordószivattyúk

Kézi működtetésű hordószivattyúk polipropilénből (PP), polivinilidén-fluoridból (PVDF), politetrafluoretilénből (PTFE) vagy rozsdamentes acélból szívócsővel, kifolyócsővel és kifolyótömlővel. További kézi szivattyúkat webáruházunkban talál.

Tartozékok hordószivattyúkhoz

További szivattyúkat és mobil szivattyúrendszereket találhat webáruházunkban.

Szivatyúkhoz kapcsolódó tudnivalók

GYIK

IBC tartály- 16 kérdés IBC szakértőknek

Az IBC tartály ma az egyik leggyakrabban használt csomagolóeszköz az iparban és a kereskedelemben. IBC szakértőink most válaszolnak a 16 leggyakrabban feltett kérdésre a népszerű ömlesztett csomagolással kapcsolatban a nagy DENIOS IBC útmutatóban.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Cikk

Mobil felitató anyag vészhelyzeti készletek: a veszélyesanyag-szivárgások gyors elhárítása mindenhol

Míg a raktárban nagy tárolókapacitású, helyhez kötött megoldásokra van szükség, a DENSORB® mobil vészhelyzeti készletei nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot kínálnak, például a különálló munkaterületek, gépek és létesítmények ellátásakor vagy a szolgálati járművek felszerelésekor.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium akkumulátorok töltése: Ismeri a gondoskodási kötelezettségét?

Tudja meg, milyen gondossági kötelezettségeket kell feltétlenül betartania a lítium akkumulátorok töltése során, hogy növelje cége biztonságát és elkerülje a szükségtelen bonyodalmakat biztosítási káresemény esetén.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 4 termék lett letöltve 25 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00