• Veszélyes anyag tárolás

  • Ipari felhasználás

  • Munkavédelem

  • Know-how

Teljes körű védelem. Teljes körű kiszolgálás.

Teljeskörű védelem

Szakemberként, több mint 30 éves tapasztalattal a trendmeghatározó környezetvédelmi technológiában, nemcsak minőségileg tesztelt és tanúsított termékeket kínálunk. Mi vagyunk az Ön megbízható partnere a munkahelyi balesetek és következményeik elleni átfogó megoldásokban. A széleskörű szolgáltatás mellett speciális szakértelmet kínálunk a munkahelyi törvényi előírásokkal és a veszélyes anyagok biztonságos kezelésével kapcsolatban. Minden egy forrásból. Az a küldetésünk, hogy megóvjuk a természetet, hogy holnap is megmaradjon. Bízhat benne.

Teljesen biztonságos szállítás

Teljesen biztonságos tárolás

Teljesen biztonságos tisztítás és ártalmatlanítás

Teljes egyéni védelem


Víziónk

A DENIOS a világban vezető szerepet tölt be a környezetvédelemet és a munkahelyi biztonságot támogató termékek és szolgáltatások gyártásában és értékesítésében. Támogatjuk az üzleti ügyfeleket az ipar és a szolgáltatás, a kézművesség és a kereskedelem,  oktatás és kutatás területén a jogilag megfelelő termékekkel, megoldásokkal és egyedi szolgáltatásokkal a veszélyes anyagok kezelésében. Innovatív erőnkkel termékeink fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében tartósan fenntartjuk nemzetközi vezető pozíciónkat.


Küldetésünk

Az ügyfelek a világ minden táján megbízható partnerként és problémamegoldóként értékelnek bennünket a széleskörű szakértelemünk miatt. Ezt a szakértelmet  évtizedeken keresztül fejlesztettük ki a teljes hozzáadott érték folyamatának továbbfejlesztésével. Ennek eredményeként tartósan magas minőséget biztosítunk minden termékkategóriában, garantáljuk a megoldásorientált tanácsadást és gyors szállítást. Szenvedélyünk a  természeti erőforrások védelme , az ember és a természet közötti kapcsolat felelősségteljes kezelése és megóvása, mely alapja a mindennapi tevékenységünknek.


Értékrendünk

Értékeink vezérelnek bennünket a cselekedeteinkben, a döntéseinkben és a viselkedésünkben. Minden nap számos döntéssel kerülünk szembe a változó környezetünkben. Vállalatként sokrétűek vagyunk: mivel dolgozóink különböző kultúrákból származnak  és számos területen rendelkeznek szakértelemmel. Az értékek közös megértése garantálja sikerünket.

Természet és ember
Természet és ember
Innováció
Innováció
Fenntarthatóság
Fenntarthatóság
Nemzetközi kereskedelem
Nemzetközi kereskedelem
Családi vállalkozás
Családi vállalkozás

A minőség a természetünkben van

A trendet meghatározó környezetvédelmi termékek gyártója és szállítójaként a DENIOS az ügyfeleivel együtt hozzájárul a mindennapi környezetvédelemhez és a munkavállalók biztonságához. Vezető elvünk: a fenntartható védelem a munkahelyen kezdődik - a megfelelő termékekkel és azzal a meggyőződéssel, hogy természetes élőhelyünket minden körülmények között fenn kell tartani a későbbi generációk számára.

Klímasemleges gyártás

Klímasemleges gyártás

A természet több, mint mindannyiunk élettere. Csak azok tudják elérni a tartós környezetvédelmet, akik hatékonyan védik és megőrzik környezetet a jövő generációk számára. A környezet és az erőforrások védelmére számos intézkedést alkalmazunk mindennapi munkánk során.