DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Legyen a tagja csapatunknak

Bármennyire is különböznek alkalmazottaink és munkaterületeink: Mindannyiunkat egyesít az az akarat, hogy minden nap valami jót tegyünk a környezetért. Szakembereket, vezetőket keresünk, és a végzettségen túl hiteles, vállalati céljaink iránt elkötelezett személyiségre támaszkodunk. Pályaváltókat is szeretettel várunk.

Munkatársaink egyéni előmenetele fontos számunkra. Ennek alapját képezik a DENIOS Akadémián keresztül alkalmazott képzéseink, valamint a vezetők és alkalmazottak közötti éves megbeszélések. Ezen kívül vezetőinket bármikor megkereshetjük a cégen belüli fejlődési lehetőségekkel kapcsolatban. Itt fontosnak tartjuk a nyílt párbeszédet.

Karrierépítés a DENIOS-nál

Ezen az oldalon megtalálja aktuális állásajánlatainkat. Függetlenül attól, hogy szakmai életet szeretne kezdeni, vagy már több éves tapasztalattal rendelkezik: A szakmai élet minden szintjén különböző állásokat kínálunk. Nem talált megfelelő pozíciót jelenlegi állásajánlataink között? Akkor várjuk spekulatív jelentkezését. A régió egyik legnagyobb munkaadójaként számos vonzó munkalehetőséget kínálunk, és mindig nyitottak vagyunk, hogy motivált és elkötelezett embereket ismerjünk meg, akik velünk együtt szeretnének változtatni.

Aktuális állásajánlatok

Jelentkezés a DENIOS-nál

Kérjük, az összes dokumentumot egyetlen PDF fájlban, legfeljebb 5 MB fájlban küldje el az info@denios.hu címre. Szeretettel várjuk!

Adatvédelmi tájékoztató

Kérdése van? 06-96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00