header_gyártó

Fejlesztünk és a gyártunk Önnek

A minőség a természetünkben van. A DENIOS termékeket a saját területük legjobbjai fejlesztik , tervezik és gyártják a nemzetközi gyártási szabványok szerint. A klasszikus fémmegmunkálással foglalkozó dolgozók melett, festők-fényezők, műanyagmegmunkáló szakemberek, konstruktörök és logisztikai szakemberek is dolgoznak. Ez a szakmai kölcsönhatás, amelyet együttesen  a mérnöki és konstruktöri szakember gárdánk ad, ez képezi az alapját a félreérthetetlen  DENIOS minőségnek.

  • Európában, Amerikában és Kínában 20 telephely és 6 gyártási hely képezi a világméretű hálózat alapját.

  • A több évtizedes tapasztalatok alapján kifejezetten azokat a szerszámokat és rendszereket fejlesztjük és gyártjuk, amelyek hasznosak vagy akár kötelezőek a veszélyes anyagokkal végzett munka során.

  • Legyen a biztonságos oldalon velünk: hiszen mi ismerjük a veszélyes anyagokra vonatkozó nemzeti és nemzetközi törvényeket. Ez a tudás tükröződik vissza a termékeinkben.

  • Többször tanúsítottuk és elnyertük.. Egy kis választás mutatja az alábbi logókat. Mindazonáltal nem elégszünk meg ennyivel és minden területen tovább szeretnénk fejlődni. A belső ötletkezelés segít ebben.

  • A szállítás és a telepítés után az értékesítés utáni csapat munkája kezdődik meg: egy holisztikus gondozás, beleértve ügyfeleink igényeihez és megvásárolt termékekhez igazodó szerviz- és karbantartási lehetőségek nyújtását.

  • Mert meg vagyunk győződve a munkánkról és termékeink minőségéről, Ön megkapja tőlünk az "5 éves DENIOS garanciát".

DEKRA által bevizsgált
DEKRA által bevizsgált
TÜV által bevizsgált biztonság
TÜV által bevizsgált biztonság
DENIOS klíma-semleges
DENIOS klíma-semleges
Minőség a szabvány szerint
Minőség a szabvány szerint
A DIBt által jóváhagyott
A DIBt által jóváhagyott

Testre szabott és egyedi megoldások

Mi a teendő, ha egy szabványos megoldás nem felel meg az Ön konkrét követelményeinek? Speciális feladat kiadása alapján egyedi megoldásokat kínálunk a legfontosabb területeken: veszélyes anyagok tárolási technológiája, thermotechnika, légtechnika, műszaki és biztonsági helyiségek és alkatrészek ipari tisztítása.