DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

DENIOS szolgáltatások

Szerviz és karbantartás

Az ügyfélnek teljes biztonságban kell éreznie magát. A DENIOS igénye, hogy Ön bízzon bennünk: fejlesztőként, gyártóként és szakértőként. Ehhez személyes támogatást nyújtunk az első kapcsolatfelvételtől az átadásig. A személyes kapcsolattartó mindig Ön mellett áll, és emlékezteti arra is, hogy mikor esedékes a következő karbantartás.

A szerviz és karbantartáshoz

E-beszerzés és kiemelt ügyfelek

Kiemelt ügyfélként a DENIOS e-kereskedelmi szakértelméből profitálhat. Az elektronikus beszerzéssel, a digitális beszerzési rendszerrel leegyszerűsíti a megrendelések kezelését és csökkenti adminisztratív erőfeszítéseit. Keretmegállapodásokat, állapot -megerősítéseket, felülvizsgálati biztonságot és vásárlási előnyt is kínálunk kizárólagos feltételek mellett.

Az e-beszerzés és kiemelt ügyfelekhez

Helyszíni tanácsadás

Egy DENIOS veszélyesanyag-tároló megvásárlása a jövő befektetése. Ezért fókuszálunk a személyes, ingyenes tanácsadásra szakembereinkkel a helyszínen, az Ön cégénél. Ez az egyetlen módja annak, hogy pontos képet kapjunk a követelményekről, és együtt dolgozzunk Önnel egy személyre szabott megoldás kifejlesztésében.

A helyszíni tanácsadáshoz
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00