DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Oktatóvideók DENSORB® olajgfelfogó gátakhoz

Az olajkárosodás elleni küzdelemben a vízen a gyors és a gördülékeny folyamatok számítanak. A telepített olajfelfogó gátak nagy ellenállásnak vannak kitéve és magas minőségi követelményeknek kell megfelelniük. A maximális biztonság és az optimális teljesítmény érdekében vészhelyzetben támaszkodjon a DENSORB® olajfelfogó gátakra. Olajgát szakértőink elmagyarázzák Önnek a különböző rendszerek felépítését és alkalmazását, valamint az olajgátak professzionális használatának alapjait.

Különböző olajgát rendszerek és használatuk

A DENSORB® olajfelfogó gátak széles választékában megtalálhatók a klasszikus merülőköpenyekkel ellátott passzív olajzáró gátak a szennyeződések optimális visszatartása érdekében, valamint az aktív szívórendszerű olajzáró gátak, amelyek alaposan eltávolítják az olajlerakódásokat a víztesteken. A kifejezetten felszíni vizekben való használatra tervezett vészhelyzeti készletek praktikus "minden egyben" megoldást kínálnak.

DENSORB® olajfelfogó gát ECOLINE

A DENSORB® ECOLINE olajfelfogó gát egy klasszikus passzív olajgát, amely úszókból, teljesen víz- és olajzáró membránburkolatból, merülőköpenyből és egyéb praktikus biztonsági elemekből áll. Az integrált és könnyen kezelhető alumíniumból készült gyorscsatlakozóknak köszönhetően a rendszert alkotó elemek, az olajfelfogó gát, az elosztóelem és a végelem összekapcsolhatók egymással. Igény szerint tetszőleges számú olajgát illeszthető össze. Az ECOLINE olajgát 11 modellváltozatban kapható, optimalizált méretekben és tartozékok széles választékával különféle víztípusokhoz.

DENSORB® olajfelfogó gát AERO

Az AERO modell egy innovatív passzív olajfelfogó gát levegőtöltéssel. A nagymértékben minimálisra csökkentett tárolási és szállítási helyigényével a rendszer számos gyakorlati előnnyel rendelkezik. Vészhelyzetben az úszó gyorsan felfújható töltőszelepekkel - például kompresszorral, ventilátorral vagy sűrített levegővel. Az AERO olajgát 4 modellváltozatban kapható, optimalizált méretekben és tartozékok széles választékával, különféle víztípusokhoz.

DENSORB® olajfelfogó gát kombinációk

A DENSORB® olajfelfogó gát kombináció egy újrafelhasználható műanyag merülőköpenyből áll, amelyre övcsatokkal egy olajgát van rögzítve az olaj felszívásához. Ez a praktikus 2 az 1-ben megoldás egyrészt lehetővé teszi az olajréteg hatékony visszatartását. Ugyanakkor aktívan felszívja a víz felszínén lévő olajat és biztonságosan megköti. A szívó-olajgát úszóként is funkcionál. Az egyszerű tépőzáras csatlakozási rendszernek köszönhetően tetszőleges számú „Kombination” típusú olajgát csatlakoztatható egymáshoz.

DENSORB® olajfelfogó gát szett "Professional"

A DENSORB® "Professional" olajfelfogó gát készlet egy mindenre kiterjedő csomag mobil vészhelyzeti bevetésekhez. Újrafelhasználható, gyors hatású olajgátakból, olajmegkötő anyagokból és egyéb praktikus kiegészítőkből áll. A mellékelt "Professional" passzív olajgát nagyon jó minőségű membránanyagból áll, rendkívül szakadásálló és rendkívül rugalmas. Ebben a modellben a ballasztsúlyok közvetlenül a merülőköpenybe vannak beépítve, így például a lebegő törmelék nem akad be az olajgátba.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Videó

Oktatóvideók DENSORB® olajgfelfogó gátakhoz

Az olajszennyezés elleni küzdelemben a vízen a sebesség és a gördülékeny folyamatok számítanak. Olajfelfogó gát szakértőink elmagyarázzák a különböző DENSORB® rendszerek felépítését és használatát, valamint az olajfelfogó gátak professzionális használatának alapjait.

Továbbolvasás
GYIK

Cselekedjen helyesen olajszennyezés esetén

Olajszivárgás vagy jelentősebb olajszennyezés esetén gyorsan kell cselekedni – hiszen fennáll a környezetkárosítás és a dolgozók balesetveszélye. A „Cselekedjen helyesen olajszennyezés esetén” című GYIK-ben arra adunk választ, hogy mit tehet és kell tennie annak érdekében, hogy optimálisan felkészüljön, és az olajszivárgás ne fajuljon olajkatasztrófává.

Továbbolvasás
Cikk

Amikor minden másodperc számít: Olajszennyezés felszíni vizekben

Újra és újra hallani a vízre ömlött olajról. A tágabb közvéleményben mindenekelőtt az igazán nagy katasztrófák szereznek szomorú hírnevet, de még az állítólagos apróságokban is katasztrofális következményekkel járhat a kiömlött olaj, ha a helyi vizekbe kerül. De hogyan tehetnek óvintézkedéseket a cégek? Megválaszoljuk a legfontosabb kérdéseket.

Továbbolvasás
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Érdeklődés
*Kötelező mező

Kérjük vegye figyelembe alábbi linkünket Adatvédelmi nyilatkozat .

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és használati feltételei érvényesek.