DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

DENIOS márkák - az Ön igényei szerint fejlesztve

Mindannyiunk felelőssége természetes élőhelyünk megőrzése. Különös kötelességünk a környezet és a természet védelme, valamint a jövő nemzedékek számára történő megőrzése. Mi, a DENIOS-nál kiemelt prioritásunknak tekintjük, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat, és ezáltal új mércét állítsunk fel: A természet nyújtja a legjobb védelmet - gyártó és fejlesztőként a második helyen állunk. Márkavilágunkban gondosan összehangolt termékpalettákat talál a veszélyes anyagok biztonságos kezelésére - gyakorlatorientált, bevált és biztonságos!

Nálunk innovatív termékeket talál
A DENIOS mérnökei fejlesztették ki
30 éves szakértelemmel
Környezetünk védelme érdekében
Gyakorlatorientált a használatban

FALCON biztonsági tartályok

A FALCON termékek megbízható védelmet és a lehető legnagyobb biztonságot nyújtanak veszélyes anyagok szállításakor és kezelésénél. A kiterjedt FALCON termékcsalád betöltő kannákat, finomadagoló kannákat, tároló- és szállítótartályokat és biztonsági kannákat tartalmaz az agresszív anyagok biztonságos kezeléséhez, valamint szórófejes kannákat, gazdaságos nedvesítő tartályokat és merítő tartályijat a tisztítási munkákhoz.

Tudjon meg többet

DENSORB® felitató anyagok

A DENSORB® felitató anyagok hetékony segítők a kiömlött folyadékok elleni küzdelemben. A DENSORB® csak azt szívja fel, amit kell, a három változatnak köszönhetően: Univerzális, Olaj és Spezial. A DENSORB® itatókendő nem csöpög, nem szakad és nem bolyhosodik, bármennyire is tele van. Legyen szó kendőről, tekercsről, tömlőről vagy szkimmerről: a 100%-os telítettség könnyen lehetséges.

Tudjon meg többet

bio.x tisztítószerek és kisalkatrész tisztítók

A bio.x fenntartható és megbízható tisztítási koncepciója magában foglalja a bio.x kisalkatrész tisztítókat és a bio.x tisztítószereket az oldószermentes alkatrészek tisztításához. Az oldószermentes bio.x tisztítószereket kifejezetten a bio.x alkatrészmosókhoz fejlesztették ki. Gyengéd és ugyanakkor rendkívül hatékony tisztítással lenyűgöznek, oldószermentesek, biológiailag lebomlóak és nagyon bőrbarátak.

A termékekhez

Veszélyesanyag-szivárgás figyelmeztető rendszer SpillGuard® és SpillGuard® connect

A SpillGuard® segítségével mérnökeink kifejlesztették az első ilyen típusú figyelmeztető rendszert: Teljesen önellátó, azonnal használatra kész, és bármilyen kármentő tálcára felszerelhető, típusától függetlenül - még az ATEX Zone 0-ás zónában is! A A kármentő tálcán belül szivárgó veszélyes anyagokat megbízhatóan észlelik és jelentik, mielőtt komoly károkat okozhnának. Az új SpillGuard® connect segítségével a digitalizálás előnyeit is használhatja szivárgáskezeléshez.

Tudjon meg többet

DENIOS gyártói márkák

Fejlesztőként és gyártóként tudjuk, hogy ügyfeleink igényei nagyon eltérőek. Annak érdekében, hogy garantáltan a legjobb megoldást kapja tárolási feladataihoz, teljes mértékben átdolgoztuk kármentő tálca kínálatunkat, és most bemutatjuk vadonatúj saját márkáinkat.

Tudjon meg többet
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz