• Egyéni szaktanácsadás

  • Minőség a piacvezetőtől

  • Közvetlenül a gyártótól

  • Nemzetközi Know-How

Légtechnika

Levegő- és elszívástechnika

Levegő- és elszívástechnika

Kiemelt szempont a munkatársak és a környezet védelme a veszélyes anyagokkal végzett munkafolyamatok során, valamint az ezzel kapcsolatosan felszabaduló káros emissziók. Gondoskodjon a DENIOS légtechnikai megoldásokkal biztonságos munkahelyekről. A standard portfóliónk az elszívórendszerektől forrasztó munkálatokhoz, a veszélyes anyag- és laboratóriumi munkahelyeken át egészen a hatékony hegesztésvédelmi felszerelésig terjed.

Egyéni megoldások

Egyéni megoldások

A DENIOS légtechnikai megoldásokat kínál, melyek az összes munkahely speciális elvárásaihoz alkalmazkodnak. Mérnökeink testreszabott munkahelyeket fejlesztenek Önnek, melyek az ergonómiai aspektusok mellett, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek a gazdaságosság és az energiahatékonyság vonatkozásában is. Használja ki a megtakarítási lehetőségeket, melyeket a DENIOS egyéni megoldásai kínálnak!

Káros anyagok semlegesítése a munkahelyen

Káros anyagok semlegesítése a munkahelyen

A káros anyagok semlegesítése a munkahelyen fontos aspektus a munkatársak biztonságát illetően. A DENIOS légtechnikai megoldások a kézműipar és az ipar munkakörnyezeteire lesznek szerkesztve, és számos felhasználási területet lefednek. Az elszívóasztal forrasztó munkálatokhoz a műhelyben ugyanúgy ide tartozik, mint a veszélyes anyaggal dolgozó munkahelyek a laboratóriumban és a gyógyszeriparban vagy a teljes house-in-house megoldások. A DENIOS légtechnikai megoldások egyszerűen integrálhatók a folyamati láncba, gazdaságosak és aktívan védik az embereket és a környezetet.

Érdekes gyakorlati megoldások - tudjon meg többet az eddigi projektjeinkről!

Érdekes gyakorlati megoldások - tudjon meg többet az eddigi projektjeinkről!

A „gyakorlati példák” rubrikában érdekes gyakorlati beszámolókat gyűjtöttünk össze a légtechnika területéről. Gyakorlati betekintést nyernek a tárolás és folyamat technika széles területéről és megtudják, hogy más vállalatok a legkülönbözőbb iparágakból, hogyan használják az individuális DENIOS megoldásokat.

Gyakorlati jelentéseket elolvasni >>