• Egyéni szaktanácsadás

  • Minőség a piacvezetőtől

  • Közvetlenül a gyártótól

  • Nemzetközi Know-How

Tárolás és folyamat technika

DENIOS portfóliónk számos standard megoldást tartalmaz, melyek számtalanszor beváltak, így az iparban és kereskedelemben tevékenykedő ügyfeleink által támasztott legtöbb igénynek megfelelnek. De mi történik akkor, ha a standard megoldások nem felelnek meg az Ön elvárásainak? A központi területeinken a különleges elvárásai alapján, a következő egyéni megoldásokat tudjunk Önnek kínálni: Veszélyes anyag tárolástechnika, termotechnika, légtechnika, műszaki- és biztonsági helyiségek és ipari alkatrésztisztítás.

A szakértői csapatunk szívesen elvégzi az összes szükséges intézkedést - az Önnek megfelelő koncepció elkészítésétől és átdolgozásától, egészen a kulcsra kész átadásig, és az azt követő karbantartásig. Sok ezer projekt a DENIOS cég történetéből azt a biztonságot nyújtják Önnek, hogy az egyéni projektje, megbízható módon, időben és használatra készen megvalósításra kerül.

Örömmel adunk Önnek tanácsot


A központi projektjeink


Felállítani, használatba venni, és biztos lenni!

Aki termel, felelősséggel tartozik és azzal a kihívással néz szembe, hogy a veszélyes anyagok kezelése során jelentkező kockázatokat a lehető legkisebbre csökkentse. Ismerjük a számos, Önre és vállalatára vonatkozó kötelezettséget, amelyeknek meg kell felelnie, hogy eleget tegyen a nap mint nap fennálló felelősségének. A DENIOS nem csak igény szerinti raktármegoldásokat kínál. A teljeskörű kiszolgálásunkkal nyugodtan foglalkozhat az üzletével - a többiről mi gondoskodunk!


Nemzetközileg minősített biztonság a gyártótól

A műszaki térrendszereink kivétel nélkül a DENIOS saját gyártásában készülnek. Így folyamatosan garantáljuk a csúcsminőséget bármely DENIOS termék esetében. A neves intézetek által végzett minősítések számunkra éppolyan természetesek, mint pl. az EN 1090 és EN 13501 európai szabványok teljesítése. Ezeknek a követelményeknek gyakran már azelőtt megfelelünk, hogy azok kötelezővé válnának. Így termékeinkkel sokszor egy lépéssel a törvényalkotók előtt járunk - és Ön akkor is a biztonságos oldalon áll, ha a törvényhozó szigorítja a szabványokat.


A biztonsága érdekében rendszeresen a vizsgálóasztalon

A terhelési tesztek fontos része a minőségbiztosításnak. Ezért átfogóan és többet teszteljük a műszaki térrendszereinket, mint az az európai besorolásokra szükséges lenne.


A feladatunkat nem úgy értelmezzük, hogy egy engedéllyel rendelkező terméket kiszállítunk és lepakoljuk az Ön üzemi területére. Magától értetődő számunkra a tanácsadás, fejlesztés, konstruálás, valamint a logisztika és a karbantartás egy kézből. A szakértői csapatunk szívesen elvégzi az összes szükséges intézkedést - az Önnek megfelelő koncepció elkészítésétől és átdolgozásától, egészen a kulcsra kész átadásig és az azt követő karbantartásig.


Az egész világra kiterjedő logisztikai hálózatunk zökkenőmentes lebonyolítást garantál - a DENIOS termékek kiszállítása biztonságosan és határidőre történik. Túlméretes szállítmányok és a tengeren túli szállítás is egyszerűen megoldható. A termékeinket már az üzemben úgy készítjük elő, hogy Önnél lehetséges legyen a gyors helyszíni készre szerelés. A munkatársai műszaki betanítását az Ön kívánságára egy DENIOS szakértő közvetlen a helyszínen is elvégezheti.


Átfogó helyszíni projektkivitelezés

„Teljeskörű kiszolgáló partnerként” értelmezzük a feladatunkat és ezt a szerepet komolyan is vesszük: A tervrajzoktól kezdve egészen az átadásig, a DENIOS mérnökök személyesen végig kísérik az Ön projektjét. Mi a DENIOS-nál az Ön közelében vagyunk – világszerte. A DENIOS évtizedes jelenléte a nemzetközi piacokon garantálja ügyfeleink számára az átfogó szakértői hálózatot. Több, mint 750 munkatárssal 20 telephelyen támogatják Önt a DENIOS szakértői.

A helyszíni szervizünk

A helyszíni szervizünk

Nem lehet minden gépet telefonon pontosan leírni. Ezért fontos számunkra, hogy a helyszínen is segítségére legyünk. Szívesen elutaznak a mérnökeink Önhöz, hogy profi igényfelmérést végezzenek és hogy átfogó módon támogassák Önt a megoldáskeresésben. Egyeztessen rögtön időpontot!

Időpontot egyeztetni