DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Sűrítettgáz-palackok hőmérséklet-szabályozása

Számos termelési folyamat állandó gázellátást igényel, hogy szabályozott légköri feltételeket hozzon létre. Pontos hőmérséklet-szabályozás szükséges az áramlási sebességek állandó tartásához. Folyóiratunkból megtudhatja, hogy a sűrítettgáz-palackok fűtési rendszerei hogyan biztosítják a folyamatos gázellátást az ipari folyamatokban, és milyen biztonsági szempontokat kell figyelembe venni.

A fűtőköpenyek biztosítják a folyamatos gázellátást

Megbízható megoldás a gázellátás ingadozásának elkerülésére a gázpalack felületének egyenletes melegen tartása szigetelt, szabályozott hőmérsékletű fűtőköpennyel. A gyakorlatban sok kérdés merül fel: Hogyan biztosítható a gázpalack mielőbbi cseréje? És milyen speciális biztonsági szempontokat kell figyelembe venni a veszélyes területeken? Megmutatjuk, hogyan lehet egyformán megfelelni a magas minőségi és biztonsági követelményeknek.

Wir beraten Sie gerne!

Ob am Telefon, via E-Mail oder persönlich bei Ihnen vor Ort - wir helfen Ihnen und beraten Sie gerne. Sprechen Sie uns an.

Kostenlose Fachberatung 0800 753 000 2

Ähnliche Beiträge

Cikk

Gázpalackok: Kerülje a tüzet, robbanást vagy anyagszivárgást

Különös óvatosság szükséges a gázpalackok kezelése és tárolása során. Az Ön biztonsága érdekében termékeink és tudásunk széles skáláját bocsátjuk rendelkezésre. Kerülje el a tüzet, robbanást vagy anyagszivárgást!

Továbbolvasás
Termékvilág

Munkavédelem és veszélyesanyag-tárolás ősszel és télen

A nappalok egyre rövidebbek, sötétebbek és csapadékosabbank lesznek - ez különleges kihívást jelent a munkavédelem számára. A DENIOS-szal jól felkészült lehet: Elmondunk 4 követelményt, amire gondolnia kell a következő hetekben.

Továbbolvasás
Cikk

Rendkívül ellenálló: a DENIOS műszaki raktárrendszerei

Annak érdekében, hogy a DENIOS műszaki raktárrendszerei mindig stabilak maradjanak, kiterjedt elméleti számításokat, hosszú távú teszteket és gyakorlati próbákat végzünk. A statika megbízhatóan ellenáll a szél, hó és földrengés okozta külső erőknek.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Hőkamra a Shell Austria számára

A Shell konszern ausztriai leányvállatának olajkeverő-üzemében kellett megoldást találni a hőmérsékletre érzékeny nyersanyagok célirányos felmelegítése iránti igényre. A Shell Austria a DENIOS innovatív hőkamrája mellett döntött, amellyel lehetőség van az alapanyagok és adalékok kontrollált felmelegítésére. A realizált megoldás megfelel a Shell konszern alapelveinek is: „Az energiahordozókat nyereségesen és a környezettel is összeegyeztethető módon szükséges kitermelni és szolgáltatni“.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Előre temperált adalékanyagok a gyártás részére

Klüber Lubrication Austria GmbH, a Freudenberg Chemical Specialties SE & CO. KG részlege, kenőanyagokat fejleszt. Annak érdekében, hogy ezeket az anyagokat a szakszerűen és a munkavállalók veszélyeztetése nélkül tárolhassák, a DENIOS egy hőkamrát fejlesztett ki, amely egyidejűleg növelheti az energiahatékonyságot.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Hőkamra a sivatagban

A Qatar Airways légitársaságnak minden más légitársasághoz hasonló vészcsúszdái vannak. Ezek nagy hőmérséklet ingadozásnak vannak kitéve. Ezért a DENIOS klímakamrákban vizsgálatokat végeztek az anyag esetleges eltéréseiről. A DENIOS terméke így aktívan hozzájárult a sivatagi állam repülésbiztonságához.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 17 termékből
i

Die Fachinformationen auf dieser Seite wurden sorgfältig und nach bestem Wissen und Gewissen erarbeitet. Dennoch kann die DENIOS SE keine irgendwie geartete Gewährleistung oder Haftung, sei es vertraglich, deliktisch oder in sonstiger Weise, für Aktualität, Vollständigkeit und Richtigkeit weder gegenüber dem Leser noch Dritten gegenüber übernehmen. Die Verwendung der Informationen und Inhalte für eigene oder fremde Zwecke erfolgt also auf eigene Gefahr. Beachten Sie in jedem Fall die örtlich und aktuell geltende Gesetzgebung.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00