DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Oktatóvideók DENSORB® olajgfelfogó gátakhoz

Az olajkárosodás elleni küzdelemben a vízen a gyors és a gördülékeny folyamatok számítanak. A telepített olajfelfogó gátak nagy ellenállásnak vannak kitéve és magas minőségi követelményeknek kell megfelelniük. A maximális biztonság és az optimális teljesítmény érdekében vészhelyzetben támaszkodjon a DENSORB® olajfelfogó gátakra. Olajgát szakértőink elmagyarázzák Önnek a különböző rendszerek felépítését és alkalmazását, valamint az olajgátak professzionális használatának alapjait.

Különböző olajgát rendszerek és használatuk

A DENSORB® olajfelfogó gátak széles választékában megtalálhatók a klasszikus merülőköpenyekkel ellátott passzív olajzáró gátak a szennyeződések optimális visszatartása érdekében, valamint az aktív szívórendszerű olajzáró gátak, amelyek alaposan eltávolítják az olajlerakódásokat a víztesteken. A kifejezetten felszíni vizekben való használatra tervezett vészhelyzeti készletek praktikus "minden egyben" megoldást kínálnak.

DENSORB® olajfelfogó gát ECOLINE

A DENSORB® ECOLINE olajfelfogó gát egy klasszikus passzív olajgát, amely úszókból, teljesen víz- és olajzáró membránburkolatból, merülőköpenyből és egyéb praktikus biztonsági elemekből áll. Az integrált és könnyen kezelhető alumíniumból készült gyorscsatlakozóknak köszönhetően a rendszert alkotó elemek, az olajfelfogó gát, az elosztóelem és a végelem összekapcsolhatók egymással. Igény szerint tetszőleges számú olajgát illeszthető össze. Az ECOLINE olajgát 11 modellváltozatban kapható, optimalizált méretekben és tartozékok széles választékával különféle víztípusokhoz.

DENSORB® olajfelfogó gát AERO

Az AERO modell egy innovatív passzív olajfelfogó gát levegőtöltéssel. A nagymértékben minimálisra csökkentett tárolási és szállítási helyigényével a rendszer számos gyakorlati előnnyel rendelkezik. Vészhelyzetben az úszó gyorsan felfújható töltőszelepekkel - például kompresszorral, ventilátorral vagy sűrített levegővel. Az AERO olajgát 4 modellváltozatban kapható, optimalizált méretekben és tartozékok széles választékával, különféle víztípusokhoz.

DENSORB® olajfelfogó gát kombinációk

A DENSORB® olajfelfogó gát kombináció egy újrafelhasználható műanyag merülőköpenyből áll, amelyre övcsatokkal egy olajgát van rögzítve az olaj felszívásához. Ez a praktikus 2 az 1-ben megoldás egyrészt lehetővé teszi az olajréteg hatékony visszatartását. Ugyanakkor aktívan felszívja a víz felszínén lévő olajat és biztonságosan megköti. A szívó-olajgát úszóként is funkcionál. Az egyszerű tépőzáras csatlakozási rendszernek köszönhetően tetszőleges számú „Kombination” típusú olajgát csatlakoztatható egymáshoz.

DENSORB® olajfelfogó gát szett "Professional"

A DENSORB® "Professional" olajfelfogó gát készlet egy mindenre kiterjedő csomag mobil vészhelyzeti bevetésekhez. Újrafelhasználható, gyors hatású olajgátakból, olajmegkötő anyagokból és egyéb praktikus kiegészítőkből áll. A mellékelt "Professional" passzív olajgát nagyon jó minőségű membránanyagból áll, rendkívül szakadásálló és rendkívül rugalmas. Ebben a modellben a ballasztsúlyok közvetlenül a merülőköpenybe vannak beépítve, így például a lebegő törmelék nem akad be az olajgátba.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Útmutató

Felitató anyag útmutató. Az optimális felitató anyagért

Legyen szó cseppveszteségről a gépeken a napi munka során, vagy sürgősségi ellátásról szivárgás esetén – a felitató anyagok segítenek elkerülni a kiszámíthatatlan kockázatokat és a kapcsolódó költségeket. A DENSORB® felitató anyagok sokféle alkalmazáshoz és számos praktikus kivitelben kaphatók.

Továbbolvasás
Poszter

DENSORB® Leckage-Notfall-Plan in 10 Schritten

Jeder Betrieb, der Gefahrstoffe verwendet, verarbeitet oder lagert, sollte über einen Notfallplan zur Beseitigung ausgelaufener Flüssigkeiten verfügen. Unser beliebter DENSORB® 10-Punkte-Notfall-Plan zeigt, wie Sie Gefahrstoff-Leckagen systematisch angehen und sicher bereinigen.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Cikk

Mobil felitató anyag vészhelyzeti készletek: a veszélyesanyag-szivárgások gyors elhárítása mindenhol

Míg a raktárban nagy tárolókapacitású, helyhez kötött megoldásokra van szükség, a DENSORB® mobil vészhelyzeti készletei nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot kínálnak, például a különálló munkaterületek, gépek és létesítmények ellátásakor vagy a szolgálati járművek felszerelésekor.

Továbbolvasás
Videó

Oktatóvideók DENSORB® olajgfelfogó gátakhoz

Az olajszennyezés elleni küzdelemben a vízen a sebesség és a gördülékeny folyamatok számítanak. Olajfelfogó gát szakértőink elmagyarázzák a különböző DENSORB® rendszerek felépítését és használatát, valamint az olajfelfogó gátak professzionális használatának alapjait.

Továbbolvasás
Cikk

A 7 legnagyobb hiba a kármentő tálcák kiürítésekor

A folyadékszivárgás nem ritka, és bármikor előfordulhat. De hogyan tovább? Hogyan folyik ki ismét a folyadék a tálcából? Ez nem olyan triviális, mint amilyennek hangzik: súlyos hibák fordulhatnak elő a kármentő tálcák kiürítésekor. Íme, mit ne tegyen semmilyen körülmények között – és hogyan kell helyesen cselekedni.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 13 termékből
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00