DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Folyóirat környezeti felelősség

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Ebben az ingyenes DENIOS folyóiratban többek között megtudhatja:

  • Milyen következményei vannak az üzemi környezetvédelmi szabálysértéseknek
  • Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért
  • Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre
  • Minden, amit tudnia kell a környezeti károkról szóló német törvényről (USchadG) és a környezeti felelősségről szólónémet törvényről (UmweltHG), mint jogalapról
  • Hogyan védekezhet a leghatékonyabban

Környezeti jogsértések és következmények Önre és cégére nézve

Ha veszélyes anyagokat kezelnek egy vállalatnál, az üzemeltetőket és a felhasználókat nagy felelősség terheli. Azt szokták mondani, hogy egy csepp olaj akár 1000 liter vizet is beszennyezhet. Egy állítólagos csekély szivárgás már ökológiai károkat okozhat – nem beszélve arról, ha nagyobb mennyiségű veszélyes anyag kerül a környezetbe. Már csak ezért is, aki veszélyes anyagokkal foglalkozik, annak fokozott figyelmet kell fordítania a biztonsági szempontokra. De mi történik gondatlanság esetén? Ki a felelős a veszélyes anyagok által okozott károkért, és milyen büntetések járnak az elkövetővel szemben? Ingyenes folyóiratunkból megtudhatja, milyen következményekkel kell számolni, ha a veszélyes anyagokkal végzett munka környezeti károkat okoz. Jogalapként különösen a környezeti károkról szóló német törvényt (USchadG) és a környezeti felelősségről szóló német törvényt (UmweltHG) mutatjuk be. Végül megtudhatja, hogyan védekezhet optimálisan a veszélyes anyagokkal való munka során, és hogyan kerülheti el hatékonyan a környezeti jogsértéseket és azok következményeit.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések

Útmutató

Felitató anyag útmutató. Az optimális felitató anyagért

Legyen szó cseppveszteségről a gépeken a napi munka során, vagy sürgősségi ellátásról szivárgás esetén – a felitató anyagok segítenek elkerülni a kiszámíthatatlan kockázatokat és a kapcsolódó költségeket. A DENSORB® felitató anyagok sokféle alkalmazáshoz és számos praktikus kivitelben kaphatók.

Továbbolvasás
Poszter

DENSORB® szivárgás-vészhelyzeti terv 10 lépésben

Ezzel a 10 lépéssel szisztematikusan kezelheti a veszélyes anyagok kiömlését.

Továbbolvasás
Termékvilág

Lítium-akkumulátorok: Zárja be a rizikót!

A lítium akkumulátorok kezelése veszélyt jelenthet. Függetlenül attól, hogy egyenként, kisebb teljesítményű vagy nagy mennyiségű nagy teljesítményű akkumulátorokat szeretne biztonságosan tárolni, tölteni és szállítani, vagy stressztesztekhez egy helyiségre van szüksége: a DENIOS mindenre a megfelelő megoldást kínálja.

Továbbolvasás
Folyóirat

3 stratégia a veszélyes anyagok gazdaságos tárolására

Ismerje meg, hogyan érhet el nagyobb hozzáadott értéket a DENIOS veszélyesanyag-depóival, és hogyan valósítható meg a biztonsággal kapcsolatos tényezők mellett az optimális helykihasználás és a hatékony munkafolyamatok a veszélyes anyagok tárolása során.

Továbbolvasás
GYIK

IBC tartály- 16 kérdés IBC szakértőknek

Az IBC tartály ma az egyik leggyakrabban használt csomagolóeszköz az iparban és a kereskedelemben. IBC szakértőink most válaszolnak a 16 leggyakrabban feltett kérdésre a népszerű ömlesztett csomagolással kapcsolatban a nagy DENIOS IBC útmutatóban.

Továbbolvasás
Folyóirat

Környezeti felelősség

Was bei Schäden durch Gefahrstoffe droht und wie Sie sich absichern können.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 82 termékből
i

Az ezen az oldalon található szakmai információkat gondosan, legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint állítottuk össze. A DENIOS GmbH mindazonáltal semmiféle garanciát vagy felelősséget nem vállal, legyen az akár szerződéses, kártérítéses, akár bármilyen más módon, az aktualitás, a teljesség és a helytállóság szempontjából - sem az olvasóval, sem harmadik féllel szemben. Az információ és a tartalom saját vagy harmadik fél céljaira történő felhasználása ezért saját felelősségére történik. A helyi és a jelenleg hatályos jogszabályok betartandóak.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00