Biztonság 2021-ben: Gyakorlati megoldásaink

Biztonság 2021-ben: Gyakorlati megoldásaink

A trendeket meghatározó környezetvédelmi technológia fejlesztőjeként, gyártójaként és beszállítójaként az a célunk, hogy folyamatosan olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink számára és védik a természeti erőforrásokat. Ebben az évben ismét számos újítást fedezhet fel a DENIOS termékvilágában. Az alábbiakban bemutatjuk kiemelkedő termékeinket.DENIOS főkatalógus 2021

 

A teljes környezetvédelmi és biztonsági program

Több mint 400 oldalon talál a gyakorlatban bevált termékeket, aktuális top termékeket és a legújabb innovációinkat a következő területeken:

  • Veszélyes anyag tárolás
  • Veszélyes anyagok kezelése
  • Töltőállomások és tartályok
  • Munkavédelem
  • Tisztítás és hulladékkezelés
  • Üzemi felszereltség

Ezenkívül a DENIOS főkatalógusa számos információs oldalon biztosítja a jogi háttérrel kapcsolatos szakértői ismereteinket, gyakorlati választási segédleteket és szolgáltatási tippeket. Használja most környezetbarát online változatunkat - például az otthoni irodában.

Lapozzon most online

DENIOS főkatalógus 2021

Termékújdonságaink

 

Depók helytakarékos redőnnyel

A rendkívül ellenálló polietilénből készült népszerű PolySafe veszélyesanyag-depóink most különösen helytakarékos redőnyökkel kaphatók. Ez az ajtóváltozat az optimális megoldás a zárt helyiségekben, és kompakt tárolóhelyet hoz létre a hordók és a kis tároló edények számára, anélkül, hogy a nyitott ajtókkal korlátoznák a környező területet. Ez nagyobb mozgásteret biztosít a belső forgalmi útvonalakhoz is, amelyek minimális szélességét mindenkor szabadon kell tartani az ASR A1.8 5. szakaszának megfelelően.

 

 


 

Pro-line kármentő tálcák beépített telítettség jelzővel

A kármentő tálca belsejében lévő szivárgást a lehető leghamarabb el kell távolítani. Ez nemcsak a törvényileg előírt felfogási mennyiségnek a helyreállítására érvényes, hanem a gőzök által okozott veszélyek ellensúlyozása is. Az új pro-line kármentő tálcák megkönnyítik a szemrevételezéses ellenőrzés elvégzését: A rácsrostélyok beépített telítettség jelzővel vannak ellátva. Ha folyadék van a kármentő tálcában, ezt feltűnő piros színű műanyag pálca jelzi. Nincs szükség a rács nehézkes eltávolítására és felemelésére a szivárgás ellenőrzéséhez.

 

 


 

IBC kármentő tálcák konstruktívan optimalizálva – 18% tárhelyet takarít meg!

A fejlesztők feladata, hogy a kármentő tálca tervezését és kivitelezését úgy alakítsák ki, hogy az kompromisszumok nélkül működőképes legyen. Ezt szem előtt tartva a DENIOS mérnökei rendszeresen dolgoznak termékeink optimalizálásán. A DENIOS 2 IBC tárolására alkalmas kármentő tálcáinak új generációja 18%-kal keskenyebb szélességget eredményez - és lehetővé teszi a veszélyes anyagok jelentősen helytakarékos tárolását. A törvényben előírt 1000 literes gyűjtőtérfogat természetesen még mindig teljesül, az IBC-ket optimálisan elhelyezhetjük a gyűjtőtálcán.