Tisztelt DENIOS partner,

Az elmúlt napokban és hetekben a fertőző betegségről szóló jelentések tovább terjedtek. Ami eddig távolinak tűnt, most Európában és Magyarországon is eljutott hozzánk. Mindenekelőtt őszintén reméljük, hogy az Önök vállalatánál mindenki egészséges. Mi mindannyian jól vagyunk.

Decentralizáltan és rugalmasan dolgozunk:
Annak érdekében, hogy egészséges maradjunk, átszerveztük és decentralizáltuk a munkavégzést. Ez vonatkozik a cég székhelyére is, Bad Oeynhausenben, ahol intézkedéseket tettünk annak érdekében, hogy a lehető legrugalmasabban cselekedjünk ebben az időben.

Szinte minden rendesen működik:
Termelésünk továbbra is teljes sebességgel fut, beleértve a szükséges védőintézkedéseket, és beszállítóink között jelenleg nincsenek nehézsegek. Napi rendszerességgel ellenőrizzük a készletünket is. Itt is jól fel vagyunk szerelve. A húsvéti ünnep és az ebből következően csökkentett kapacitások miatt a szállítások kissé tovább tarthatnak. Kérjük a megértését. 

Mindig rendelkezésre állunk az Önök számára:
A közeljövőben újra és újra kérdések fognak felmerülni a megrendelésekkel és a szállítási idővel kapcsolatban. A partnerek körében szokásos módon, naprakészen mindig ott vagyunk az Önök számára, az esetleges események megelőzése érdekében.

Figyelembe veszünk és felelősségtudattal követjük az összes fejleményt - az Önök és a mi alkalmazottaink érdekében. Mindezt a szükséges körültekintéssel.

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Mindig ott vagyunk az Ön számára.

Tisztelettel

DI Erich Humenberger

- Ügyvezető -

 

 

Hívjon fel minket

Ügyfélszolgálatunk telefonon a szokásos munkaidőben elérhető
(H-Cs: 8-17, P: 8-15)

Rendelésfelvétel
+36 96 800 147

Szakértői tanácsadás:
+36 96 800 147

ÚJ: Chateljen velünk

Természetesen online is elérhetőek vagyunk az Ön számára. Vagy a szokásos módon e-mailben vagy az újonnan létrehozott csevegőn keresztül.
(Mo.-Do: 8-17 Uhr, Fr: 8-16 Uhr)

E-mail:
info@denios.hu


Egyszerűen indítsa el a csevegést az oldal jobb alsó sarkában lévő gomb használatával "Chat".