Megoldásunk az Ön iparágához

Gyártóként és fejlesztőkként pontosan ismerjük a különböző piacokat és tudjuk, mennyire különböznek a környezetvédelemmel és a munkavédelemmel kapcsolatos termékek egyedi követelményei. Kiterjedt és differenciált termékportfólióink figyelembe veszik a különböző iparágak és tevékenységi területek igényeit – mert a lehető legjobb módon szeretnénk támogatni Önt. A fenntartható környezetvédelem és biztonság így biztosítható az Ön vállalkozásában
A cégünk európai piacvezető know-how-ja adja meg a biztonságot Önnek és ez garantálja, hogy az igényinek megfelelő lehető legjobb terméket kapja meg – természetesen a technika és a nemzetközi jogszabályok legújabb állapota szerint.

Reméljük, hogy sikerült meggyőzni Önt az iparági megoldásainkkal.

Autógyártás

Autógyártás

A környezetvédelem nem csak a gyárakat, hanem az egyes járművek gyártását is érinti. A munkahelyi egészségvédelem és biztonság ezért elengedhetetlen ebben az iparágban.


Szerelje fel és védje magát a DENIOS termékekkel, amelyek kifejezetten olajok, hűtőközegek, festékek és egyéb autóipari termékek tárolására és kezelésére szolgálnak!

Vegyipar és gyógyszeripar

Vegyipar és gyógyszeripar

A vegyi anyagok és gyógyszerkészítmények napi kezelése ebben az iparágban különös hangsúlyt hordoz. Vegyi és gyógyszeriparban tevékenykedő ügyfeleink számára a veszélyes anyagok biztonságos kezeléséhez számos terméket kínálunk.

Gépgyártás és műanyagfeldolgozás

Gépgyártás és műanyagfeldolgozás

A gépgyártás és a műanyagfeldolgozás területén tevékenykedő vállalatoknak számos törvényi szabályozásnak kell megfelelniük a napi működés során. Nálunk megtalálhatja a megfelelő termékeket, amelyek a törvényi előírásoknak megfelelően a veszélyes anyagok tárolására és a munkahelyi biztonság megóvására szolgálnak.

Fémmegmunkálás

Fémmegmunkálás

Segítünk ügyfeleinknek a fémfeldolgozó iparban, hogy biztosítsák a környezetvédelmi szempontból felelős termelést és a jogszabályi megfelelést – például a használati, üzemeltetési és segédanyagok tárolásával kapcsolatban vagy a munkavállalók védelme területén.