DENIOS Magyarország

A DENIOS AG több mint 30 éve fejleszt, gyárt és értékesít termékeket veszélyes anyagok tárolására és kezelésére (vízekre veszélyes  anyagok, például olajok és éghető anyagok, például festékek), munkahelyi biztonsággal, környezetvédelemmel, ártalmatlanítással  és személyi védőfelszerelésekkel kapcsolatban. A németországi anyavállalatban számos veszélyes anyag tárolására szolgáló termék (pl. REI 90 tűzvédelmi konténerek) gyártása történik.


A DENIOS kiváló minősége és jó ár-érték aránya miatt ezen a területen európai piacvezető. Minden termékünket (például veszélyes anyagok tárolását) az illetékes hatóságok, pl. A TÜV-D és a DIBT (Deutsches Institut für Bautechnik) tesztelése és a legszigorúbb biztonsági előírások betartásával állítjuk elő. A DENIOS termékek segítik ügyfeleinket a veszélyes anyagok komplex kezelésében, hogy számos gyakorlati példát találjanak az elégedett törzs ügyfeleink.


A filozófiánk az, hogy átfogó tanácsot és támogatást nyújtsunk Önnek, mint illetékes kapcsolattartó személy minden kérdésben, a szükségletelemzésektől az üzembe helyezésig és a további használatig.
Az ügyfeleink elégedettsége, működési biztonsága, dolgozói munkabiztonsága áll nálunk az első helyen.Kérem tájékoztasson minket mi Önnek a legfontosabb ezzel kapcsolatban.Nyitvatartás

Irodánk nyitvatartása

Nap Idő
Hétfőtől Csötörtökig 08:00 - 17:00
Pénteken 08:00 - 16:00
- DI Erich Humenberger -
Ügyvezetö
Tel:
Mail:
+43 6225 20533-13
erH@denios.at
- Dipl.-Ing. Károly Györkös -
Area manager
Mobil:
Mail:
+36 70 648 1999
kaG@denios.hu
- Katalin Sum -
Backoffice
Tel:
Mail:
+36 96 800 147
ktS@denios.hu
- Ing. Istvan Neubauer -
Vevőszolgálat
Tel:
Mail:
+36 96 800 147
isN@denios.hu