Tűzvédelmi raktár - EFP- Stores

Bejárható tűzvédelmi konténer BMC

Konténer-típusok
A BMC sorozattal 3 különböző konténer-típus áll az Ön rendelkezésére:
BMC-S - tűzvédelem a legkisebb helyen
BMC-M - kompakt és sokrétűen alkalmazható
BMC-X - szabad magasság 2.500 mm, munkahely és további raktárterület kialakítására.

Kármentő
A BMC tűzvédelmi konténer osztatlan, tüzihorganyzott acél kármentővel rendelkezik. Az osztatlan kármentő nagy űrtartalmának köszönhetően nagyobb tartályok is a hatályos jogszabályoknak megfelelően raktározhatóak.
A tüzihorganyzott rácsrostélyok a kármentő tisztításához könnyen eltávolíthatóak. A maró hatású anyagok tárolásához lehetséges a konténert már gyárilag műanyag vagy nemesacél kármentővel ellátni.

Falak és tető
A kettős, belső és külső keretből álló acél-keretszerkezet garantálja a megbízható biztonságot és stabilitást tűz esetén is. Ez szavatolja a legalább 90 perces tűzvédelmet kívülről és belülről egyaránt.
A belső és külső tartószerkezet közé magas minőségű, nem éghető ásványianyag-szigetelést tartalmazó tűzvédelmi panelek (F90 tűzállósági fokozat) kerülnek. A panelek mindkét oldalon horganyzott acéllemez merevítést és további bevonatot kapnak. Ezáltal biztosítva a DIN 4102 és DIN EN 13501 szabványok által megkövetelt tűzvédelmi fokozatot.

Kialakítás a vevők egyedi igényei alapján
A használati mód és rendeltetés függvényében a BMC sorozatot egyéb kiegészítő felszerelésekkel optimálisan hozzá lehet igazítani az Ön üzemében támasztott követelményekhez, pl:

  • ajtórögzítők DIBt-engedéllyel,
  • műszaki szellőztetés, robbanásvédett kivitelben,
  • felhajtórámpa,
  • beépített polcok.

 

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Bejárható tűzvédelmi konténer EFP

European Fire Protection (EFP)
A hatályos jogszabályoknak megfelelő tárolási rendszert keres gyúlékony anyagai számára? Az EFP Store a biztonságot vonzó ár-érték aránnyal és a szállításra optimalizált méretekből eredő alacsony fuvarköltségekkel ötvözi – profitáljon Ön is a DENIOS kompetenciájából, amely az elmúlt 25 évben a veszélyes anyagok tárolásának területén szerzett tapasztalatain alapul.
Az európai tűzvédelem alapját az EN 13501 szabvány-rendszer képezi. Az EFP-Store tűzvédelmi komponenseit ezen norma alapján választották ki, vizsgálták be és osztályozták.

Kármentő
Az osztatlan kármentő tüzihorganyzott acéllemezekből áll. A szeparált kármentőkkel rendelkező rendszerekben az egyes kármentők űrtartalmát nem lehet összeadni. Ezáltal a DENIOS a nagyobb tartályok tárolhatóságának előnyét kínálja Önnek.
A tüzihorganyzott rácsrostélyok a kármentők tisztításához könnyen eltávolíthatóak. A maró hatású anyagok tárolásához lehetséges a konténert már gyárilag műanyag kármentővel ellátni. A DENIOS-nál minden kármentőt tömítettség-vizsgálatnak vetnek alá, mielőtt az elhagyná a gyárat.

Falak és tető
A kettős, belső és külső keretből álló acél-keretszerkezet garantálja a megbízható biztonságot és stabilitást tűz esetén is (tűzvédelem belülről és kívülről egyaránt). A belső és külső tartószerkezet közé 100 mm vastag, tűzvédelmi ásványgyapot panelek kerülnek. A panelek mindkét oldalon horganyzott acéllemez merevítést és további bevonatot kapnak. A panelek DIN 4102 szerinti F 90 ill. a DIN EN 13501 alapján El 120 besorolást kapnak.

Kialakítás a vevők egyedi igényei alapján
Azért, hogy veszélyesanyag-tárolója maximálisan megfeleljen az Ön egyedi igényeinek, az EFP-Stores további komponensekkel is kiegészíthető:

  • műszaki szellőztetés (gyúlékony anyagok tárolásához),
  • robbanásvédett fűtés és világítás,
  • ajtórögzítő DIBt-engedéllyel,
  • variálható polcrendszer,
  • felhajtórámpa,
  • tartozék-szett gyúlékony anyagok tárolásához: jelölés a konténerre és földelő szonda a helyszínen történő földeléshez (potenciálkiegyenlítés kialakítása).

 

 

Kapcsolatfelvétel

BMC M 240

Alapterület: kb. 5 m²
Felfogási térfogat: 500 l

BMC M 600

Alapterület: kb. 13 m²
Felfogási térfogat: 1700 l

BMC M 360

Alapterület: kb. 8 m²
Felfogási térfogat: 1000 l

BMC-X 720

Alapterület: kb. 19 m²
Felfogási térfogat: 2400 l

ES 240

Alapterület:  kb. 5 m²
Felfogási térfogat: 750 l

ES 480

Alapterület: kb. 7,5 m²
Felfogási térfogat: 1200 l