Polcos raktárkonténerek - tűzvédelmi polcos raktárkonténerek

System - polcos raktárkonténer

Veszélyes anyagok tárolása rendszerben
A System-konténer sorozat sokoldalú és felhasználás-orientált termékcsalád a veszélyes anyagok tárolására. Ez a sorozat immáron több, mint 25 éve teljesíti Európa-szerte ügyfeleink legkülönbözőbb elvárásait - biztonságosan és megbízhatóan.
A System-konténerek méreteit a hordók, raklapos áruk és IBC-tartályok tárolására optimalizáltuk. Az egyes modellsorozatokat ennek során tökéletesen hozzáigazítottuk a különböző méretű göngyölegekhez és eltérő tárolási módozatokhoz.
Lehetséges az ügyfelek egyedi igényeit a tárolási hőmérséklet és a szellőztetés vonatkozásában is figyelembe venni.

Egy hosszú élettartamú rendszer
Annak érdekében, hogy stabil és hosszú élettartamú tárolási rendszereket kínálhassunk az Önök számára, a System-konténerek hegesztett acélkeret-konstrukció formájában készülnek. A fal- és tetőfelületek horganyzott acéllemez-borítást kapnak. A több rétegben felhordott, különösen ellenálló, minőségi lakkozás, valamint a padlólemez alsó felének kezelése egy rétegben is vastag bevonatot képező alapozó lakkal garantálják a tartós korrózióvédelmet. A kerettel szilárdan egybehegesztett, vízjogilag bevizsgált kármentő biztosítja az Ön számára a szükséges környezet- és vízvédelmet.
A konténerek rendelkeznek a német DIBt-Berlin intézet általános építés-felügyeleti engedélyével.

A veszélyes anyagok tárolása tervezhető
Maró hatású anyagok tárolásához a konténer már a gyárban kaphat egy, a savaknak ellenálló ún. PE-Inlinert (behelyezett műanyag tálca) vagy nemesacél kármentőt.
Egy tartozék-szett használata esetén a System-konténerek alkalmasak gyúlékony folyadékok tárolására is. A szett tartalmaz egy földelő szondát a helyszínen történő földeléshez / potenciálkiegyenlítés az elektrosztatikus feltöltődés ellen és jelölés a konténerhez.

Kapcsolatfelvétel

FBM - tűzvédelmi polcos raktárkonténer

A magas minőségű tűzvédelmi megoldás
A gyúlékony veszélyes anyagok raklapon vagy IBC-tartályban történő tárolására az FBM sorozat tűzvédelmi, polcos raktárkonténerei nyújtanak biztonságos és a hatályos jogszabályoknak megfelelő megoldást.

Felépítés
Az FBM sorozat tűzvédelmi raktárkonténerei állítható magasságú polcrendszerrel rendelkező veszélyesanyag-tárolók, amelyekben biztonságosan és kényelmesen elhelyezhető akár 64 darab 200 literes hordó, vagy 16 darab IBC-tartály.
A kettős acélkeret-szerkezetnek valamint a nem éghető ásványgyapot paneleknek ("A" kategóriájú építőanyag) köszönhetően ez a tűzvédelmi raktárkonténer legalább 90 perces tűzvédelmet biztosít mind külső, mind belső tűzterhelés esetén. Ezen túlmenően a konténer rendelkezik a vízvédelmi törvénynek is megfelelő, rácsrostélyokkal ellátott kármentővel, valamint önműködően záródó, anti-pánik zárral rendelkező, tűzálló T90 ajtókkal is.

Minősített tűzvédelem
Az FBM tűzvédelmi raktárkonténer teljesíti a DIN 4102 minden, F90-es tűzvédelmi követelményét, vagyis ez a sorozat 90 percen át ellenáll a tűz hatásának - függetlenül attól, hogy a tűzterhelés kívülről vagy belülről éri a raktárkonténert.
Ezek alapján, valamint a német DIBt-Berlin intézet által a raktárkonténerre és az integrált kármentőre kiadott általános építés-felügyeleti engedélynek köszönhetően biztosított a tűzvédelmi raktárkonténer törvényi megfelelősége.

Polcrendszer
A hordók, raklapos áruk és IBC-tartályok biztonságos és stabil tárolása érdekében a raktárkonténer olyan polcrendszert kapott, amely közvetlenül a kármentőben helyezkedik el.
A magasságukban (50 mm-enként) állítható polcok lehetővé teszik a polcok rugalmas hozzáigazítását a raktározni kívánt göngyölegek magasságához. Így lehetséges a tárolási felület optimális kihasználása.

Kapcsolatfelvétel

2K 214.0

Kapacitás: 4 IBC
Felfogási térfogat: 1100 l

1 G 314

Kapacitás: 10 hordó
Felfogási térfogat: 750 l

2H1214.O

Kapacitás: 18 IBC
Felfogási térfogat: 4500 l

2G 614.0

Kapacitás: 40 hordó
Felfogási térfogat: 2050 l

FBM base 314.20

Kapacitás: 2 IBC
Felfogási térfogat: 1000 l

FBM base 714.20 OST-el

Kapacitás: 12 IBC
Felfogási térfogat: 2000 l

FBM base 314.30

Kapacitás: 4 IBC
Felfogási térfogat: 1000 l

FBM plus 614.30

Kapacitás: 8 IBC
Felfogási térfogat: 2600 l