Hőkamrák - felmelegítés és olvasztás

Felmelegítés és olvasztás 150 fokig
A DENIOS-hőkamrák évek óta jól bevált konstrukciós elv alapján készülnek, amelynek során egy minden oldalról szigetelt, hegesztett acélszerkezetet, valamint ásványgyapotból, vagy poliuretán-keményhabból (PUR) készült merevítő-magot tartalmazó szendvics-elemeket alkalmaznak.
A nem bejárható módon kialakított design, amely a termo-rendszer kívülről történő megrakodását igényli, maximalizálja a behelyezhető göngyölegek mennyiségét és remek helykihasználást biztosít, legyen szó akár hordók, akár IBC-tartályok temperálásáról.

Alkalmazás
A hőkamrákat előszeretettel használják egyes anyagoknak a gyártási folyamatok során, további feldolgozás céljából történő, kontrollált temperálásához (felmelegítés és olvasztás). A szükséges szigetelés, valamint a fűtő- és levegőkeringtető-rendszer megtervezése és méretezése a folyamatra jellemző paramétereknek megfelelően történik. Ennek során rövid felfűtési idő mellett akár 150 fokos hőmérsékleten történik meg a temperált nyers- és alapanyagok biztonságos és egyben homogenizált előkészítése. Igény esetén lehetséges a magasabb hőmérséklet (150 Celsius fok felett) elérése is, a szerkezet módosítása és a megfelelő anyagok (pl. nemesacél vagy horganyzott alkatrészek) használata révén.

Kapcsolatfelvétel

Hőkamra WB 12.12

Egyedi kialakítású hőkamra szállítószalaggal

Hőkamra WB 24.12

Hőkamra 314-2