Filozófiánk

A DENIOS már időben felismerte a globális környezet- és vízvédelem jelentőségét. Immáron több, mint 25 éve fejlesztünk ezt a célt szolgáló termékeket. Azért, hogy csökkentsük az ember befolyását a környezetre. Azért, hogy az ivó- és használati víz forrásául szolgáló talajvizet megóvjuk és a gyúlékony anyagok jelentette veszélyt megakadályozzuk. Így védve a teljes ökoszisztémát

Ennek során egy szempont mindig központi szerepet kap: az ügyfeleink számára nyújtható előnyök. A DENIOS az Ön biztonsága érdekében jól bevált és ellenőrzött termékeket kínál Önnek. Mi segítünk a vállalatoknak a balesetek és emberi mulasztások következményei elleni teljes körű megelőzésben.

Természetes élettereink megtartása és megóvása folyamatos kihívás. Ha az utánunk következő generációknak ép környezetet szeretnénk örökül hagyni, akkor már most a megfelelő utakon kell járnunk.

Innovációink, termékeink és szolgáltatásaink, valamint elkötelezett munkatársaink tettek bennünket a világ vezető vállalatává a veszélyesanyag-tárolás és az üzemi biztonság területén.

Tevékenységeink 5 nagy üzleti területbe sorolhatóak.
15 telephellyel rendelkezünk Németországban, Európában és az USA-ban. Irányadó termékeink révén cégünk rohamosan fejlődik és jelenleg 600-nál is több munkatársat számlál. Az ökológia és ökonómia nem zárják ki egymást. A környezetvédelem terén elért kiemelkedő sikereink a legjobb bizonyítéka annak, hogy ez az elkötelezettség megéri.

Tanácsadás
Tárolt anyag, göngyöleg fajtája, tárolt mennyiség, üzemen belüli elhelyezkedés, speciális gyártási követelmények, jogszabályok, költségkeret, stb.: mérnökeink már az első beszélgetés során célirányos kérdésekkel felmérik az Ön konkrét igényeit.

Tervezés
A megbízás elnyerésével kezdetét veszi a technikai megvalósítás. Ennek során végig egy dedikált projektvezető áll kapcsolattartóként az Ön rendelkezésére.

Gyártás
A Németországban, Franciaországban, Angliában, a Cseh Köztársaságban, Olaszországban és az USA-ban található modern gyártóüzemeinkkel garantáljuk a gyors, magas minőségű és a végső felhasználási helyhez közeli gyártást.

Karbantartás
A rendszeres karbantartás biztosítja, hogy berendezései megbízhatóan működjenek. Szívesen készítünk ajánlatot az Ön számára, ezzel tartósan szavatolva, hogy eszközei mindig működésre készen álljanak és üzembiztosak legyenek.

A veszélyes anyagok kezelése sok iparágban az üzemi mindennapok szerves része. Állunk a kihívás elé, hogy ezt a feladatot biztonságosabbá tegyük. Széles termékpalettánkkal, a kármentőtől a tűzvédelmi raktárkonténerig. A gyúlékony, mérgező, égést tápláló és vizekre veszélyes anyagok hatékony és a törvényi előírásoknak megfelelő tárolásáért. Az ember és a környezet védelméért.

Ha teljesen személyre szabott, egyedi megoldásra van szükség, akkor azt magas minőségű sorozatgyártású termékeinkre alapozva alakítjuk ki. A bejárható veszélyesanyag-konténertől kezdve a polcos raktárkonténeren át, egészen a nagy alapterületű, kulcsrakész veszélyesanyag-tárolókig. És ennek során tökéletesen kihasználjuk a sorozat- és egyedi gyártás közötti szinergiákat.

Legyen szó a veszélyes anyagok épületen belüli vagy szabadban történő, aktív vagy passzív tárolásáról, tűzvédelemről az F90/REI 120 szabványok szerint, vagy tárolásról
vízvédelmi területen: a biztonságot számos vizsgálat és teszt igazolja, a TÜV (Technischer Überwachungsverein/Műszaki Felügyeleti Egyesület), a DEKRA (Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein/Német Gépjármű Ellenőrzési Egyesület), az Anyagvizsgáló Intézetek (Materialprüfungsanstalt/MPA), valamint a DIBt (Deutsches Institut für Bautechnik/Német Építéstechnikai Intézet) részéről. Így lehetővé téve a veszélyes anyagok hatályos jogszabályoknak megfelelő tárolását, oly módon, amelyet a biztosítótársaságok is elismernek.

A hőmérsékletre érzékeny anyagok előkészítése és rendelkezésre állása jelentős szerepet játszanak a vegyi-, gyógyszer- és élelmiszeripar termelési folyamataiban. Ugyanakkor a felhasznált anyagok fizikai tulajdonságai, valamint a gyártási folyamat egyes szakaszainak jellemzői lényegesen eltérnek egymástól.

Ehhez járul még hozzá a mind nagyobb mértékű automatizálás, valamint a termelékenységgel szemben megfogalmazott, egyre növekvő elvárások. Ön szeretné a termorendszereket a gyártási és azt kísérő folyamatokba integrálni és azokkal összehangolni. A konstans hőmérséklet és a felfűtési sebesség paraméterei szintén nagyon fontosak.

Mi szakértők vagyunk mind a standard, mind ez egyedi megoldások megvalósításában. Fűtéstechnika különálló göngyölegek felmelegítésére, hőkamrák, hűtés- és klímatechnika. Az értékes erőforrások kíméletes felhasználása során az energiahatékonyság témája kiemelt szerepet játszik. A DENIOS egyike volt azoknak a gyártóknak, akik elsőként kezdtek el foglalkozni ennek a célnak a teljes körű megvalósításával.

Minden gyártási folyamat alapja a csúcstechnikai eszközök rugalmas alkalmazása. Ügyfeleink számára lehetővé tesszük a műszaki/biztonsági konténereinket jellemző innovatív koncepció által, hogy késlekedés nélkül reagálhassanak a megváltozott termelési körülményekre.

A DENIOS műszaki/biztonsági konténerei olyan mobil konténer-rendszerek, amelyek a technikai eszközök és berendezések biztonságos elhelyezésére szolgálnak. A DENIOS műszaki/biztonsági konténerei továbbá az e-mobilitás területén is jól beváltak, mint tároló- és teszthelyiségek Lithium-Ion akkumulátorok számára.

A műszaki/biztonsági konténerek gyakorlatilag bárhol lehetővé teszik a csúcstechnikai eszközök használatát. Rugalmasság és mobilitás. Biztonság és védelem. Különálló egységként, a meglévő gyártási folyamatba integrálva, vagy önálló rendszerként: mindig az üzemi igényekhez igazodva.

Ezek a külső állomások teljesítik a legmagasabb követelményeket is és megóvnak a nem kívánatos környezeti behatásoktól. Így biztosítva az érzékeny műszaki berendezések zavartalan működéséhez szükséges feltételeket. A további választható kiegészítők között megtalálható a klimatizálás, a megbízható temperálás, az aktív és passzív tűzvédelem, a beléptető kontroll, valamint a betörés és vandalizmus elleni védelem is.